Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat kialakulásánál mennyire maradhat meg a volt barátnő?
5 hónapja megismertem (Zs)-t. Mindketten 50évesek vagyunk. Komoly kapcsolatnak indult, legalábbis abban a hitben tartott. Előttem volt neki egy férjes asszony barátnője (B), aki nyomult rá annak ellenére, hogy Ő nem válik el, Zs meg megmondta neki ez a felállás nem felel meg. B csak nyomja a szép szavakkal, anyagilag,... folyamatosan. Akkor is jöttek az sms-ek,... mikor tudta, hogy együtt vagyunk. 3 hónapig nem szóltam vártam, hogy magától rendeződjön, de mikor az én sms-m sem nézte meg sorozatosann, mert azt hitte, hog B küldte, írtam a nőnek, szépne kértem, csak akkor küldjön sms-t, ha fontos,... de Ő nem tolerálta, úgy jött le inkább, hogy miközöm hozzá. Na nálam elindult a lavina.
Barátom erre velem szakított, és letíltott a facebook-on. Kb. másfél hónap múlva sikerültt találkoznunk, azt hittem majd változik valami, de nem, nekem a volt barátnővel,... kellett volna együtt élnem.
Egy jó kapcsolatnak indult, sajnálom, hogy vége lett.
Próbáltam Zs-vel megértetni, hogy nincs helye körzünk B-nek, de ő kiáll mellette a végtelenségig.
Most már tuti, hogy vége, de kíváncsi vagyok mások hogyan látják ezt. Én nem gondolom jól az egészet?
És te ki vagy? X,Y,Z?
50 évesen ilyenekkel foglalkozol? Pfff....
félszáz évesen el kéne tudnod dönteni!
mi az hogy nem tudta ki küldte az sms-eket egyforma a telefonszámotok??
nem kellesz neki és pont
így van, sajnos ez van, nem szabad ezen keseregni.
ha akarna téged, akkor sajnos nem szakított volna.
tudom, ezt nehéz elfogadni.
nekem is nehéz elfogadni, hogyha valaki szakít velem, érthetetlen a saját szemszögemből, persze, hogy nem kellek neki.
de ha a másik akarna engem, akkor velem lenne. ennyi, pont.
másfelé kell nézelődni, nem visszafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!