Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy beteg srácnak barátnőt találni?
Ha veled történik, akkor mélyen együtt érzek.
18 vagyok, izomsorvadással, bár nem csúnya külsővel.
Átlagos kinézet, átlagos test.
Csak tudod az a gond, hogy ha egy lány megtudja, az elmondja a barátnőinek és hozzátesz még kettőt.
Az a csaj, akinek elmondták, mondja a másik barátnőjének, aki szintén hozzátesz kettőt.
A végén már tolókocsis ember vagy, akinek nincs farka, és jobb keze, de jövőhéten már meghalsz.
Érdekes szisztéma, de ez van.
Ilyen a mai világ.
Azt ajánlanám neked is, hogy szemelj ki egy lányt, aki nem tudja rólad a dolgokat, barátkozz össze vele, legyetek nagyon jóban.
Mikor az első randira kerül a sor, a randi végén (fontos hogy a végén) mondd el neki, hogy mi a helyzet.
Azért a végén, mert ha az elején mondod, akkor végig azon fog filózni.
Ha nem tetszik neki, és ezért hagy el, akkor nem téged keresett, és hagyd a pics.ába az ilyen lányt.
Nem érdemel meg.
Ha találsz egy lányt, akkor elfogad úgy, ahogy vagy, és nem a pénzed/tested/anyagiak miatt fog szeretni, hanem a személyiség miatt, aminél nem lényeg a külső.
Szóval barátom fel a fejjel, és vadászatra fel!
Ne gondold azt hogy kevesebb vagy mint bárki más, mert ez nemigaz!
Engem is szekáltak emiatt, viszont visszavágtam azzal, hogy megvettem életem első autóját, segítség nélkül, és adok magamra, stílusos vagyok, kedves a lányokkal, ebből adódóan sok lány barátom van, akikkel szeretek is beszélgetni.
Szóval barátom tedd fel a kezedet, nincs mi miatt szomorkodni, és induljék a csajozás!
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!