Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit tűrjek el az első igazi szerelmemnek? Két véglet. Egyszer hősszerelmes, másszor fojtogat:S
Azért abba gondolj bele, hogy az egy dolog, hogy veled ezt csinálja... De ha te vele maradnál, mert szereted, onnantól neked kuss van. Ha családot akar, családot kell alapítani. A gyerekekkel szerinted nem fog ugyanígy viselkedni? Akkor már azért is felelslős leszel, hogy a gyerekeidet veszélybe sodrod egy ilyen emberrel.
Nekem elhiheted, az én apám is mániákus depressziós volt. Többször volt hogy éjszaka szöktünk el otthontól, menekültünk előle a sötét kis utcákon hogy ne találjon meg, közben jött utánunk késsel és ordibálta hogy megöl... Hát sorolhatnám még, hogy miben volt részünk, de inkább nem teszem.
Na mindegy, csak annyit akartam mondani, hogy a felelős döntást akarsz hozni, akkor ne csak a jelenben és ne csak magadban gondolkozz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!