Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nagy korkülönbségről?
17 évesen ismertem meg egy nagy szerelmemet, ő akkor volt 30 éves, elvált, egy gyerek apja. Zenész volt, nagyon imponált nekem, mentünk mindenhová, úgy éreztem - mert bizony egy sokkal idősebb ember sokkal durvábban keveri a lapokat élettapasztalatának köszönhetően - hogy nála jobb nincs is.
Aztán letten több, és lassan elkezdett feltűnni, hogy csak a fiatalkaságom miatt kellek neki, és mert irányíthat, és észre se vettem, takarító cseléd lettem, önként, mert büszke voltam, hogy na, most én vagyok a ház asszonya.
Pár év múlva jött egy újabb tizenéves, nekem pedig elegem lett, nézd, nem tudom, miért tetted ide ezt a kérdést, de szerintem ha tényleg boldogok vagytok, nem írtad volna.
Keress hozzádillő korodbeli férfit, mondjuk 24-30 évesig maximum, annál többet ne, mert az megint gáz, persze, élvezd ki a helyzetet, de nem hinném, hogy az ilyen nagy korkülönbség működhet hosszútávra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!