Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások vagyunk, akkor hagyjam is, úgyse működne?
Te ostobának nézed az embereket? Azt hiszed, amit nem mondasz el valakinek, arról ő minden bizonnyal nem is tud?
Ha rád írt akkor tetszel neki és ennyi elég is. Neked is tetszik ő. Az is elég. Ha neki megfelelsz te, márpedig rád írt és nyilván látta, amit lát, stb. akkor örülj szépen neki. Nem attól lesz menő valaki, hogy iszik, cigizik, bulikba jár, vagy olyan emberekkel ismerkedik. Az a menő, aki képes önmagát adni bárhol, bármikor, van mire támaszkodnia önmagában. Ezt külsőségek sohasem adják meg. Vagyis de, a környezetének talán. De aki mélyebben belemászik az csak az ürességet, az alaptalan kamukat fogja látni, semmi többet.
Amúgy az, hogy valakik egészen mások valóban nehezítő körülmény lehet, de nem ilyen dolgokban. Bár talán ha az egyik fél otthonülős, míg a másik pörgősebb az beférhet ebbe a kategóriába, de miről is beszélgettetek ti az elmúlt idő alatt?
nincs vele semmi bajom hogy ő ilyen kedves 2. csak egyszerűen úgy érzem nem illünk össze..pedig tetszik.
Általános dolgokról beszéltünk, suli, család, barátok szabadidő.. ilyenek. Ő nem tudja hogy ilyen vagyok.. Énse vagyok egy nagy bulizós, de azért péntekenként eljárok erre arra barátaimmal inni meg ilyenek..de ő nem ilyen, úgy vettem ki a beszélgetéseinkből..és ez zavaró mert pl így nem tudnám beleképzelni a társoságomba, ha mondjuk összejönnénk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!