Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart a 16-17 éves korosztálynál a szerelem?
mi 2002ben jöttünk össze,én 14,ő 18volt.együtt lakunk,és tervezzük a jövőt.persze nem volt mindig minden happy!egy időután mindenki kíváncsi másra,az újra.
2008. júl. 27. 09:25
Én 16 voltam, amikor összejöttem a barátommal. 3ónapot jártunk, majd 3 hónap szünet és újra együtt vagyunk immáron 2 éve. :))
2008. júl. 27. 11:54
Nagy hülyeség, hogy minden nőt le kell fektetni aki az útba esik, mert kitudja mit hoz a jövő.Fél év relatíve sok vagy kevés. Ha félévig szenvedsz a barátod melett akkor az sok viszont ha imádjátok egymást akkor meg csak úgy elröpül. Én megmondtam a barátomnak, hogy ne találkozzon a barátnőjével, mert nekem igen is rosszul esne nagyon. Ezt elfogadta és nem is találkozik. Én sem mert neki sem akarok ezzel kellemetlenséget okozni. Minden ilyen dolgot meg kell beszélni a szerelmeddel, mert ettől még bensőségesebb lesz a kapcsolatotok. Ne a büszkeséged hajtson, hogy nem szólsz neki,mert láthatod neked ez így nem jó. Beszéljétek meg és hát ha ő is belátja,hogy ez így nem a legjobb lépések egyike. Sok sok boldogságot kívánok nektek, és ne foglalkozz a szutyakolos hozzászólásokkal. Egyébként is meddig érdekli az új? Ameddig nem szutyakoltak utána már nem lesz az annyira érdekes egy idő után. Az én barátom most lesz 19 éves én 17 ő előttem kiélte magát (igaz ha amikor szóba jött valamelyik voltja akkor az rosszul érintett de így ez már jobb) 7 hónapja vagyunk együtt nem vágyik másra,és szuper a kapcsolatunk. HAJRÁ AZOKNAK A PÁROKNAK AKIK CSAK EGYMÁST AKARJÁK!!
2008. júl. 27. 12:18
Ez a dolog nagyon ember függő... Mi fél éve vagyunk együtt a barátommal én 18, ő 19 éves. Még a kapcsolatunk előtt rendesen kiéltük magunkat, na jó ki-ki a maga módján. Ő igencsak sok csaj ágyában megfordult. De mostmár csak egymásnak élünk, mindketten úgy érezzük egymásra vártunk már mióta... Nem szeretünk előre tervezni, de olykor csak feljön a jövő, hogy milyen jó lesz, ha elvégezzük a sulikat, és együtt élhetünk majd. :)
Csak kettőnkön múlik, mi lesz, hogyan alakul a továbbiakban ez a kapcsolat. Én sokat remélek ettől a szerelemtől! De úgy vagyok vele, hogy nem azon jár az agyam ugyan mennyi ideig leszünk együtt, hanem azon, hogy amíg együtt vagyunk minél többet legyünk együtt, és a legnagyobb boldogságban, szerelemben, őszinteségben!
2008. júl. 27. 13:52
hát az tény hogy létezik ilyen,kérdés h mennyire "sikeres"-ek az ien kapcsolatok a jövőben,remélem h azok mivel nekem is van egy barátom lassan már 3 éve én 17 vagyok ő 19.Bár voltak már kisebb nagyobb veszekedések sőt nemrégen külön voltunk 2hetet de ez is csak megerősített minket abban h egymás nélkül nem bírjuk és szükségünk van egymásra testileg és lelkileg egyaránt!szóval én bízom benne hogy létezik ilyen és működőképes is ez a "halálig tartó" szerelem:)
2008. júl. 27. 22:27
Szia!
Én a 17-et töltöttem mikor összejöttünk, most 24 vagyok. Jövő hónapban házasodunk, és várjuk az első babánkat. Szerintem is emberfüggő, és kettőtökön múlik a kapcsolat jövője. Van ilyen, és nem is ritka.
2008. júl. 28. 11:20
Kapcsolódó kérdések: