Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart a 16-17 éves korosztálynál a szerelem?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy van egy pár középiskolás akik szerelmesek egymásba, és imádják egymást. Megbeszélnek mindent és kitartanak egymás mellett. Mennyi az esélye annak, hogy az ilyen "középsulis szerelemből" halálig tartó szerelem lesz?
2008. júl. 27. 00:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
mi 2002ben jöttünk össze,én 14,ő 18volt.együtt lakunk,és tervezzük a jövőt.persze nem volt mindig minden happy!egy időután mindenki kíváncsi másra,az újra.
2008. júl. 27. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 voltam, amikor összejöttem a barátommal. 3ónapot jártunk, majd 3 hónap szünet és újra együtt vagyunk immáron 2 éve. :))
2008. júl. 27. 11:54
 13/16 Voguelilias ***** válasza:
100%
Nagy hülyeség, hogy minden nőt le kell fektetni aki az útba esik, mert kitudja mit hoz a jövő.Fél év relatíve sok vagy kevés. Ha félévig szenvedsz a barátod melett akkor az sok viszont ha imádjátok egymást akkor meg csak úgy elröpül. Én megmondtam a barátomnak, hogy ne találkozzon a barátnőjével, mert nekem igen is rosszul esne nagyon. Ezt elfogadta és nem is találkozik. Én sem mert neki sem akarok ezzel kellemetlenséget okozni. Minden ilyen dolgot meg kell beszélni a szerelmeddel, mert ettől még bensőségesebb lesz a kapcsolatotok. Ne a büszkeséged hajtson, hogy nem szólsz neki,mert láthatod neked ez így nem jó. Beszéljétek meg és hát ha ő is belátja,hogy ez így nem a legjobb lépések egyike. Sok sok boldogságot kívánok nektek, és ne foglalkozz a szutyakolos hozzászólásokkal. Egyébként is meddig érdekli az új? Ameddig nem szutyakoltak utána már nem lesz az annyira érdekes egy idő után. Az én barátom most lesz 19 éves én 17 ő előttem kiélte magát (igaz ha amikor szóba jött valamelyik voltja akkor az rosszul érintett de így ez már jobb) 7 hónapja vagyunk együtt nem vágyik másra,és szuper a kapcsolatunk. HAJRÁ AZOKNAK A PÁROKNAK AKIK CSAK EGYMÁST AKARJÁK!!
2008. júl. 27. 12:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a dolog nagyon ember függő... Mi fél éve vagyunk együtt a barátommal én 18, ő 19 éves. Még a kapcsolatunk előtt rendesen kiéltük magunkat, na jó ki-ki a maga módján. Ő igencsak sok csaj ágyában megfordult. De mostmár csak egymásnak élünk, mindketten úgy érezzük egymásra vártunk már mióta... Nem szeretünk előre tervezni, de olykor csak feljön a jövő, hogy milyen jó lesz, ha elvégezzük a sulikat, és együtt élhetünk majd. :)

Csak kettőnkön múlik, mi lesz, hogyan alakul a továbbiakban ez a kapcsolat. Én sokat remélek ettől a szerelemtől! De úgy vagyok vele, hogy nem azon jár az agyam ugyan mennyi ideig leszünk együtt, hanem azon, hogy amíg együtt vagyunk minél többet legyünk együtt, és a legnagyobb boldogságban, szerelemben, őszinteségben!

2008. júl. 27. 13:52
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
hát az tény hogy létezik ilyen,kérdés h mennyire "sikeres"-ek az ien kapcsolatok a jövőben,remélem h azok mivel nekem is van egy barátom lassan már 3 éve én 17 vagyok ő 19.Bár voltak már kisebb nagyobb veszekedések sőt nemrégen külön voltunk 2hetet de ez is csak megerősített minket abban h egymás nélkül nem bírjuk és szükségünk van egymásra testileg és lelkileg egyaránt!szóval én bízom benne hogy létezik ilyen és működőképes is ez a "halálig tartó" szerelem:)
2008. júl. 27. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a 17-et töltöttem mikor összejöttünk, most 24 vagyok. Jövő hónapban házasodunk, és várjuk az első babánkat. Szerintem is emberfüggő, és kettőtökön múlik a kapcsolat jövője. Van ilyen, és nem is ritka.

2008. júl. 28. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!