Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart a 16-17 éves korosztálynál a szerelem?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy van egy pár középiskolás akik szerelmesek egymásba, és imádják egymást. Megbeszélnek mindent és kitartanak egymás mellett. Mennyi az esélye annak, hogy az ilyen "középsulis szerelemből" halálig tartó szerelem lesz? 2008. júl. 27. 00:08
1/16 anonim válasza:
hát figyelj,nem tudom...én 17éves vagyok,a barátom 19,másfél éve vagyunk együtt,de van olyan osztálytársam,aki 3éve van együtt a barátjával.. azért én is reménykedem h tarthat örökké,főleg úgy,h mi elsők voltunk egymásnak szexben...remélem idővel sem fog más lányra vágyni..
2/16 anonim válasza:
Remélem nagyon nagyon sok, mert mi is egy ilyen pár vagyunk a barátommal.:):):) Én 15,ő 19 és 1éve vagyunk tökéletes kapcsolatban.:):)
3/16 anonim válasza:
Létezik ilyen természetesen, bár nagyon nagyon ritka. Én 13 évesen jöttem össze a kedvesemmel, most 25 vagyok és még mindig ugyanúgy szeretjük egymást mint az elején, úgyhogy.. :)
4/16 anonim válasza:
ja én vagyok az 1. válaszoló: a barátom szülei: a lány 13éves volt mikor összejöttek,a fiú 17..azóta is együtt vannak,bár az apuka néha-néha csalja az anyukát....:( már nincs szerelem,csak kötődés...
5/16 anonim válasza:
hát kedves barátaim, én is ilyen álmokban ringattam magamat, egészen addig, amíg a napokban nem szakított velem a barátnőm. pedig szeretett, ezt én is tudom. csak hát jött egy tábor, és megtalálta a "nagy harmóniát, amikor teljes a megértés".. és mindezt egy hét alatt, nem semmi.. kb fél évig voltunk együtt. egyszerűen azt mondta, hogy megfogta valami abban a másikban, és ezek után már nem tud a szemembe nézni, és úgy viselkedni, mint azelőtt. Végülis ez van, én elfogadtam. Egyébként ez az örökkön-örökké dolog nálunk is megvolt, már gyerekekről, meg nagy tervekről volt szó, minden okés volt, sok dolog kötött össze minket. aztán jött ez a szarás és vége. mindketten 18-ak vagyunk, ez is középiskolás kapcsolat volt. szóval szerintem hagyjuk a nagy álmokat, és majd lesz valahogy, az idő eldönti, rájöttem, hogy kár tervezni még ilyen korán. majd.. de most egy időre kiábrándultam a csajokból.. (elnézést)
6/16 anonim válasza:
Nem a legnagyobb az esélye, de nem lehetetlen. Egy példa: a gimis osztályomban a 3. és 4. tanév közötti nyári szünetben 2 pár is született. Ez 10 éve történt. Mindkét kapcsolatból házasság lett. Igaz, hosszú még az élet, de az esély megvan arra, hogy együtt töltsék hátralevő éveiket.
7/16 anonim válasza:
A szüleim is 16-17 évesen jöttek össze. Most én vagyok 16. És már 1 éves koromban sem élt velünk az apukám...
8/16 anonim válasza:
Hát ha te találsz olyan 16 éves fruskát aki mondjuk ne essünk túlzásokba, akár 10 évig is kihúzza melletted akkor te baromi mázlis faszinak gondolhatod magad. Az marha szép hogy itt elregélik hogy pár évtizede még volt ilyen mert akkor még tudták hogy nem fognak tudni megélni egy úgymond jóparti fasziból, hanem inkább a leendő családra gondoltak, de manapság az a legsokadrendűbb dolog. Inkább a 3-mal előttem válaszoló esete a legáltalánosabb, a csajok sem látnak a pinájuknál tovább már egy jó ideje, és ki akarnak póbálni a lehető legtöbb faszt, ki tudja lehet h az egyikkel sikerül sorozatorgazmusokat elérni vagy mittudom én, de az a lényeg hogy hajtani fogja a kíváncsiság ennyi idősen és előbb utóbb 20 éves kora körül kajtatni kezd a többi fasz után mint egy tüzelő szuka. Kár is tagadni nem csak mi vagyunk akiket visznek előre a hormonok, az ember alapvetően nem a hűséges hosszútáv kapcsolatra termett, arra keresgélj a pingvinek között, nálunk meg természetellenes. És aki azt hiszi h fél nyavajás év jelent bármit is az barom! Már a házasságról kezdtek diskurálni meg miegymás; haha micsoda baromság, aztán itt van a lotyója 1 kibaszott hét alatt felnyílt a csipája és rájött hogy nézd már mennyi szabad faszi van a közelben, legszívesebben mindet felpróbálná! Meg ugyanígy a pasiknál is, nekem is ahány lehetőségem van lukat betömni mind kihasználom, ki tudhatja, lehet hogy az egyikük igazán különleges csaj és nála leragadok, de addig mindig keresem a jobbat! Ez így természetes.
9/16 anonim válasza:
én 22 vagyok és 6 éve vagyunk együtt, de van egy ismerősőm akik szintén 22 és ők 7 éve vannak együtt, persze hosszú még az élet, és vannak olyanok is akik 16-17 évesen 1-2 hónapot sem bírnak ki egy ember mellett, lányok is bőven, szóval ez két emberen függ
10/16 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti válaszadónak üzenem, h csaj vagyok és nem vagyok az a fajta akit itt szépen leírt. Nem vágyom arra hogy minden faszi betömje a lyukamat ésa barátom sem vágyik ara h minden szutykos kurvát teletömjön, mert ő NORMÁLIS! Az h te állandóan lyukakattömsz meg tötyköltök az a te bajod. Majd szépen összeszedsz vmit ha nem gumiba csinálod, aztán fogunk mi rajtad röhögni. Addig is pls ne szekáld azokat akiknek fél év igenis nagy idő! Én véleményem szerint elég sok idő. Gondolom azért mondod ezt mert te naponta/hetente/havonta más csaj ágyában ébredsz. Szép kis élet mondhatom.
A többieknek meg köszönöm a válaszát és várom még ;-)
2008. júl. 27. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!