Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a barátnőm barátnője, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nos, igen. Már lassan 1 éve járok a barátnőmmel. De kétszer vagy háromszor találkoztam a barátnőjével is. Egyszóval így hármasban voltunk. Sétáltunk, dumáltunk, mind a haverok szoktak. De a barátnője nekem tetszik. Félre értés ne essék, szeretem a barátnőmet és nagyon jól megvagyunk. De valami tetszik a barátnőjébe. Az, hogy en tetszem-e neki azt nem tudom. Mert elég jó barátnők, egyszóval, még ha tetszem is neki, akkor se biztos, hogy mutatná. Meg hát max. 3 alkalom volt, hogy találkoztunk. MSN-en is dumáltam vele néha, es elég jó fej, szolid vicces lány. A csajnak nincs barátja azt tudom. Valamelyik nap álmodtam róla, es azóta megint nem had nyugodni a dolog. Szerintetek, mi a véleményetek, mit kéne csinálnom vagy ne csinálnom?
Szia! Ha igazán szereted a barátnődet, akkor ne gondolj a másikra. Az a 3 alkalom tényleg nem sok. Szerintem csak szimpatikus neked az a lány. Inkább ne keresd vele a kapcsolatot, hátha akkor nem fogsz annyit gondolni rá.
2008. júl. 26. 23:00
2/11 anonim válasza:
Azt kéne csinálnod hogy maradj hűséges a barátnődhöz és ne tedd tönkre a barátságukat.
Ha tul sokat gondolsz rá akkor kerüld el és ne beszélj vele msn-en akkor majd elfelejted a barátnőjét.
2008. júl. 26. 23:03
3/11 anonim válasza:
Egyet biztos nem kellene csinálnod,ilyeneken gondolkodnod,ha valóban szereted a barátnődet,hogy mit tegyél,mert tetszik a barátnője...Kerüld a találkozásokat vele 3-asban is,meg a beszélgetéseket az msn-en...
2008. júl. 26. 23:07
4/11 anonim válasza:
Halgass az előttem szőlőkra egyszer én is kerültem ilyen helyzetben.A legjobb barátnőm pasija rámszált és majdnem ráment a barátságunkra.Hála az égnek én azért nem hagytam a dolgot és hát azóta kiderültek arról a pasiról bizonyos dolgok ugyhogy szakítottak.
2008. júl. 26. 23:19
5/11 anonim válasza:
Neked kell eldöntened, hogy a barátnőddel való kapcsolat mennyit ér számodra. Az teljesen normális, hogy nem csak a barátnőd tetszik neked, mint lány, erre valószínűleg sok példa lesz még. Viszont tudnod kell kontrollálni a vágyaidat. Ha úgy érzed, hogy a barátnőd az, akihez tartozol, akkor jobban tennéd, ha nem keresnéd a másik lány társaságát (pl. msn beszélgetések).
2008. júl. 27. 00:15
6/11 anonim válasza:
Hagyd a barátnőd barátnőjét!!!!!!!!vagy ha a másik kell, akkor rombolj szét egy jó barátságot és veszítsd el a kedvesed egyszerre......szerintem egyértelmű, hogy mit kell tenned...
2008. júl. 27. 00:27
7/11 anonim válasza:
Hááát, én meg úgy vagyok, hogy a barátom barátjáról álmodtam már egy csomószor. :D Ami még azért is vicces, mert mi jártunk is vagy egy hónapot két éve, ugyan nem volt túl komoly, de akkor is:) Én szeretem a barátomat, már több, mint egy éve együtt vagyunk, és mindog elmondom neki, amikor azt álmodom, hogy épp megcsalom őt a barátjával - de mi csak nevetünk egyet rajta. Amúgy jópasi a barátja, meg vicces is, de nekem semmi pénzért nem kellene újra. :S
Szóval ennyit az álmokról:)
2008. júl. 27. 08:49
8/11 anonim válasza:
Én ezért tartom totális baromságnak találkozgatni így hármasban.. most őszintén, mi a francnak??? Ezekután a csaj magának köszönheti, szerintem egy randin semmi szükség egy barátnőre vagy egy haverra!!
Bocsi, de ez a véleményem.. és sztem ha már így alakult, egy egyéves kapcsolat nekem legalábbis többet érne, mint 3 alkalom! Értékeld át a dolgokat, és ne gondolj a tiltott gyümölcsre... azzal az ő barátságukat is hazavágnád!
2008. júl. 27. 09:49
9/11 anonim válasza:
Jöjj össze a barátnőjével. Ha elég értelmes a párod akkor meg fogja érteni. Akkor lesz ciki a helyzet ha a barátnője nem fog bejönni hosszútávon..
2008. júl. 28. 11:27
10/11 anonim válasza:
Szerintem hagyd mind a kettőt,mert ha erős a vágy a barátnőd barátnője iránt akkor egy idő után rányomja bélyegét a kapcsolatra.Ha úgy érzed megpróbálhatod a barátnőddel, de akkor ezt a csábítást LE KELL ZÁRNOD!!!!!
Nincs rosszabb, mint megtudni, hogy az ember Párja másra (is) vágyódik...főleg ha az egy barátnő...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!