Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő kell h teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell h teljesen megismerjül a másikat?

Figyelt kérdés
Hogy tudjuk miről mit gondolna, mi az aminek tiszta szívből örülne, mit találna viccesnek, szóval amikor már tényleg azt mondhatom h ismerem.
2009. dec. 23. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer azt mondták, hogy ez az idő kb. fél év. Itt benne van némi idő amikor együtt laktok (ha csak ideiglenesen is), mert akkor teljesen más arcát mutatja az ember.
2009. dec. 23. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

egy élet...

de ez nagyban függ attól hogy mennyire nyíltok meg egymásnak, milyen hamar, szerintem erre sincs általános recept

2009. dec. 23. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Engem szinte sosem lehet. :) Ilyen vagyok, így vagyok kódolva, mindenkinek más arcom mutatom.
2009. dec. 23. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy élet kell hozzá. Se több, se kevesebb.
2009. dec. 23. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy élet is kevés hozzá...
2009. dec. 23. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Igazából ez változó mindenkinél! És azért is mert mindig mindenki változik :)
2009. dec. 23. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy a másik ember mennyire engedi megismerni magát, amennyire megengedi annyira fogod, talán soha nem fogod teljesen megismerni.
2009. dec. 24. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincsen annyi idő.

Bár 3 év után elég jól ismerem a barátnőmet szerintem.

2009. dec. 25. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!