Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok egy olyan nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok egy olyan nőt, aki segítene nekem tönkretenni egy friss kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Annyi lenne a feladat, hogy a nő szakítson a pasival! Erre a feladatra keresek alkalmas embert! Hosszú lenne elmesélni, hogy erre miért van szükség, de az alkalmas embernek elfogom mesélni. Tud valaki segíteni? A válaszokat előre is köszönöm! S.O.S
2008. júl. 26. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármelyik utcasarkon.
2008. júl. 26. 22:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem, nem egy krva kell, hanem egy normális nő!
2008. júl. 26. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Normalis not nem fogsz talalni!!!!
2008. júl. 26. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Először is hülye vagy.

Miért akarod tönkretenni mások kapcsolatát csak hogy a te személyes vágyaidat valóra váltsd?Mi örömödet leled abban hogy tönkreteszed két ember életét?Ha más csinálná meg ezt veled annnak is ugyanúgy örülnél?

Nőljél már fel!

2008. júl. 26. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális nő,nem vállal be ilyet...Nem fogja más kapcsolatát tönkre tenni,szívességből sem.
2008. júl. 26. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudhatjátok mi van a dolog mögött. És ha az övét is tönkrevágták? Annyi ok lehet.. mégha ez csúnya dolog is. Amúgy szerintem egy ilyen hisztis nő kéne neked :) Aki üvöltözik meg minden. Sajnos én nem vagyok ilyen :)
2008. júl. 27. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez annyira gyerekes. A mi kapcsolatunkat is tönkre akarta tenni a párom exe, hogy menjen vissza hozzá a gyerek miatt. Ha elhagyott valszeg nem szeret. Miért lesz jó, ha a te "segítségeddel" szakítanak? Jobban fogsz aludni??? Vagy esetleg azt hiszed, hogy akkor visszakapod őt???? Valaki ne azért legyen veled, mert TE AZT AKAROD! És mert teszel róla. HAnem azért mert szeret. De ha szeretne most is veled lenne. ez annyira undorító... ha mást akar fogadd el! vagy az olyan jó érzés lesz, hogy téged csókol majd (megint) de közben vki másra gondol?????
2008. júl. 27. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha megvan az okod rá, ha azért teszed, mert kölcsön kenyér vissza jár, akkor drukkolok. De ha csak azért mert nem birsz elviselni 2valakit boldognak, akkor hagyj mindent a picsába. Nem érdemes! Szerintem a nőt ne az ismerősők között keresd, és ha nem egyéb fizetsz ezekért a szolgáltatásokért. De gondoldd jól át, hogy jógos vagy csak bosszú. Ne feledd Isten bumerángja egyszer visszacsapodik, és nehogy akkor történjen meg, amikor te is boldog vagy.
2008. júl. 28. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!