Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszik ez tetszik a fiúknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszik ez tetszik a fiúknak?

Figyelt kérdés
A mai lányok 14-15 évesen 20cm-es magassarkúban meg egy kiló sminkkel, kontaktlencsével,push-up melltartóba, cicanaciba járnak és ez szerintük tetszik valakinek?Aztán ha valaki bepróbálkozik náluk meg játszák a szende szünet.Ez bejön valakinek?

2014. ápr. 25. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát vessetek meg, de a kiló sminken kívül nekem a többi bejön.
2014. ápr. 25. 22:22
 12/19 A kérdező kommentje:
Abban mi a jó hogy a buszon össze tapossa a lábad mert nem bír megállni se de magas az a lényeg
2014. ápr. 25. 22:24
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Végigmentem az utcán. És kb több barna illetve más színű szemű lányt láttam mint kéket. Nemtudom hol élsz te, ahol mindegyiknek kék a szeme, mindenesetre süt rólad az irigység. Ha bajod van a külsőddel tegyél érte, ne másokat gyűlölj, csak mert jól néznek ki. Ne legyél megkeseredett.

21/F

2014. ápr. 25. 22:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h elhiszik azt hogy szépek és ezek a nagy gyúrosok is,ha
2014. ápr. 25. 23:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Ki kéne menni kápálni 15perc után hugyoznák össze magukat a lányok meg egy rántottát nem bírnak csinálni...erre legyek irigy?xd biztosan úgyvan am majd szólj ha tudsz köszönni az utcán
2014. ápr. 25. 23:13
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sehol nem írtam olyat hogy arra vagy irigy, hogy nem tudnak rántottát csinálni, vagy hogy nem szoktak kapálni. A külsejükre vagy irigy kislány, hogy jobban néznek ki mint te. Mert egy kis ronda undok béka vagy, aki itt próbálja kiadni a frusztráltságát. Remélem nemfogunk a híradóban látni, hogy szép lányokat gyilkolászol.:)
2014. ápr. 25. 23:30
 17/19 Gyémántlány ***** válasza:

Pont illenek a csőgatyás, Justin Bieber- hajú cingár nyomorékokhoz.

Tisztelet a kivételeknek, mindkét nemben!

2014. ápr. 26. 00:53
 18/19 A kérdező kommentje:
#16os nem tudja mennyire jót röhögtem rajta:D ki mondta hogy lány vagyok?Ki mondta hogy kicsi?Ha neked 192cm kicsi akkor jó:D Nyilván jobban néznek ki a tökéletes lányok műmell műp.icsa műszáj de igazi férfi kell nekik csak nehogy ébredés után meglásd őket inkább vagyok olyannal akiről tudom hogy lány
2014. ápr. 26. 09:19
 19/19 anonim ***** válasza:

"A mai lányok "szépségének" a 80%át eltudom távolitani egy vizes zsepivel"

Ott a pont, sőt fogalmazzunk úgy: a mai magyar nők kinézete nagyrészt átverés, push up melltartó, 10 kg smink, formagatya, reggel ébredés után meg se ismered az ágyban.

Kérdező: a nők ezt azért csinálják, mert egyre több az "attention whore". figyelemre vágynak, főleg férfiak figyelmére, és mivel egyre több nő egy kihívóbban öltözik, ezért csak ő tudnak "versenyezni-2,h ők is szajhának öltöznek. mellesleg igen, sok igénytelen férfinak bejön ez, igaz,h nem épp komoly hosszútávú kapcsolatot akarnak az ilyen rib_ikkel.

2014. ápr. 26. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!