Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 évesen lehetek leszbikus?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen lehetek leszbikus? Vagy ez csak később alakul ki?

Figyelt kérdés
13éves lány vagyok, van egy lány osztálytársam aki nagyon tetszik, mikor beszélgetek vele mindig izzad a tenyerem, kiráz a hideg...sokszor mikor tesi előtt áttöltözünk akkor őt bámulom, persze csak úgy hogy ne legyen feltünő, viszont olvasgattam a kérdéseket és sokan írták, hogy ez ennyi idős korban még nem alakul ki, nálam is ez lehet a szitu? Amúgy nem idegesít, vagy zavar, hogy egy lány tetszik, a fiúk amúgy nem is érdekelnek igazán

2014. ápr. 25. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
hormonok teszik, majd 17 évesen lenyugodsz.
2014. ápr. 25. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kíváncsi vagy és kész.
2014. ápr. 25. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

én is kb. 13 évesen kezdtem el kapizsgálni a témát, de elnyomtam, lett egy barátom, 4 hónap "távkapcsolat", ritkán tudtunk csak találkozni, kézfogás volt a max. azóta a legjobb barátom. mindketten megtaláltuk a saját utunkat. ő bevallotta hogy meleg, és általa fogadtam el magam is.

szóval ne gondold túl, majd kialakul, vagy lehet hogy tényleg csak a hormonok teszik, de bármi lesz is, a legfontosabb hogy boldog légy, és elfogadd magad :)

17,5/L/L

2014. ápr. 25. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Heh, én már 5-10 évesen is tök egyértelműen leszbikus voltam, igaz nem tudtam hogy hívják az ilyesmit. Csak azt, hogy adjatok már egy páncélt meg egy kardot, és megyek megmenteni a királylányt.

Ez nem olyan hogy egyszercsak kialakul, inkább kamaszkorban felerősödik-mindenkinél, nemtől és irányultságtól függetlenül. És nem nem hiszem hogy 17ées korára lenyugszik...nem láttál te még 17 éveseket XD

És igen, a hormonok teszik hogy az ember szerelmes meg bakhatnékja van, de a meleg-nem meleg kérdés nem ezen múlik.

24/LL

2014. aug. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!