Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen lehetek leszbikus? Vagy ez csak később alakul ki?
én is kb. 13 évesen kezdtem el kapizsgálni a témát, de elnyomtam, lett egy barátom, 4 hónap "távkapcsolat", ritkán tudtunk csak találkozni, kézfogás volt a max. azóta a legjobb barátom. mindketten megtaláltuk a saját utunkat. ő bevallotta hogy meleg, és általa fogadtam el magam is.
szóval ne gondold túl, majd kialakul, vagy lehet hogy tényleg csak a hormonok teszik, de bármi lesz is, a legfontosabb hogy boldog légy, és elfogadd magad :)
17,5/L/L
Heh, én már 5-10 évesen is tök egyértelműen leszbikus voltam, igaz nem tudtam hogy hívják az ilyesmit. Csak azt, hogy adjatok már egy páncélt meg egy kardot, és megyek megmenteni a királylányt.
Ez nem olyan hogy egyszercsak kialakul, inkább kamaszkorban felerősödik-mindenkinél, nemtől és irányultságtól függetlenül. És nem nem hiszem hogy 17ées korára lenyugszik...nem láttál te még 17 éveseket XD
És igen, a hormonok teszik hogy az ember szerelmes meg bakhatnékja van, de a meleg-nem meleg kérdés nem ezen múlik.
24/LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!