Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok, ti hogyan ismertétek fel efféle hajlamaitokat?
Én meleg fiú vagyok, de azért leírom, hátha ez is érdekel :D
Én most 19 múltam, kb 4 éve jöttem rá, hogy nem biztos, hogy a lányok iránt érdeklődöm komolyabban. Persze volt, hogy szerelmes lettem egy lányba, de ez utólag igazából nem szerelem, ahenm barátságv volt. Soha nem fantáziáltam lányokon, egyszerűen nem izgatott a női test látványa (nem is taszít vissza persze). Először csak szexuálisan vonzódtam fiúkhoz és kb 2 évvel ezelőtt vesztettem el a szüzességem és nemsokára, ezutánmegtaláltaméletem párját, beleszerettem és imádom. Kb így jöttem rá :D Másfél éve vagyok együtt lassan a párommal, el is jegyeztük már egymást fél éve :)
19/f
Interneten elkezdtem beszélgetni egy leszbikus lánnyal, és bár eleinte még heteronak gondoltam magam, egy idő után vonzalmat kezdtem érezni iránta. Nem jöttünk össze, de akkor vált egyértelművé számomra, hogy csak a lányok érdekelnek.
A mostani páromat is interneten ismertem meg. Pár levélváltás után találkoztunk, az első randin még nem éreztük olyan jól magunkat, de azóta sokkal jobban megismertük és megszerettük egymást, és a testi kapcsolatot is nagyon élvezzük...:) Sajnos nem lakunk egy városban, de ez eddig nem okozott nagy gondot.
Az én környezetem még nem tudja, hogy leszbikus vagyok.
18L
Háát, én már elsős-másodikos koromban is stíröltem ballet órán a kormbeli lányokat. Meg előtte is voltak elég egyértelműen homoromantikus játék ötleteim babákkal, leszbikus barbik esete, stb.
Az, hogy ebből identiás legyen, csak 16-17 éves koromban körvonalazódott igazán. Az ember úgy magától elsőre nem keres ilyen cimkéket, hiszen abszolúte természetesenek érzi a dolgot.
Igazából az kezdett fura lenni, hogy a barátnőim mit esznek eggyes fiúkon, nekem meg gyanúsan egyik sem volt "az esetem"... az unszolásukra elkzdtem utánnanézni a dolognak. Végülis a tök androgűn meleg csávókat találtam valamennyire esztétikusnak, akik gyakorlatilag nőnek néznek ki. Szép lassan esett le a tantusz, hogy jé, lehet ez a helyzet. Aztán találtam pár képet butch csajokról. Jejj.
A szüleim 19 éves korm óta tudják.
Az első csajommal 22 évesen jöttem össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!