Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elveszítettem, hogy feljtsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszítettem, hogy feljtsem el? Tippeket légyszi.

Figyelt kérdés
...hát mit mondjak, eleszítettem azt a pasit akiért mindent megtettem volna, ahogy kiderült ő nem...nem tudom mivel probálkozzak csakhogy ne járjon a fejemben...adjatok tippeket légyszii....
2009. dec. 23. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Hülyén hangzik, de szerezz egy másik pasit.
2009. dec. 23. 20:17
 2/4 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, és ami a legrosszabb nem rajtam múlt az hogy vége lett a kapcsolatnak, szóval értetlenül állok a dolog előtt, hogy miért.. De én azt vallom hogy azért mert így kellett lennie, mert biztos vár valami sokkal jobb! Gondolj erre, közben találkozz a barátiddal, sportolj,szépítkezz, írj egy listát hogy mik azok a dolgok amikre már egy ideje nem volt időd, és valósítsd meg őket szépen sorban! És ami a legfontosabb gondold végig magadban hogy Te miért érdemelsz jobbat, és hogy milyen értékeid vannak. Biztos volt egy csomó negatív dolog is a kapcsolatban, ezeket gondold át és örülj neki hogy végre szabad vagy és nem kell alkalmazkodnod máshoz! És legközelebb csak annyit tegyél meg egy kapcsolatban amennyit érted is megtesznek, mert különben felborul az egyensúly és elromik a dolog...
2009. dec. 23. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy picit mondj többet. Mesélj egy kicsit.
2009. dec. 23. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már! Sok fiú lessz még életedben akit elfogol vesziteni vagy akik elfognak hagyni,ez egy "ördögi kör" a fiú lány kapcsolat..
2009. dec. 23. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!