Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 90%-os elutasítási arány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 90%-os elutasítási arány milyennek tekinthető?

Figyelt kérdés

Ezt úgy kell érteni, hogy beszélgetünk, addig minden oké, mutatok képet, és utána vagy nem válaszol többet a lány, vagy ha rendesebb, közli, hogy nem vagyok az esete.

Mondanom sem kell, hogy a 'maradék' általában nekem nem tetszik.

2014. ápr. 25. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

6os vagyok megint.

7es, az One Piece a 370-80. részek közt lehet látni.Mostanában néztem meg az első résztől kezdtem és most töltöm a 400.at.

2014. ápr. 25. 12:18
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem még nem volt olyan, hogy kép után nem válaszolt valaki
2014. ápr. 25. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Tudjátok kedves nyávogók,nem nyávogni kellene,hanem tenni az ellen,hogy ne legyetek lúzerek!De ugye könnyebb sirni,hogy jaj nem kellek senkinek,mint meg emelni a feneketeket,és kicsit kondizni,kicsit más külsőt varázsolni.
2014. ápr. 25. 12:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem a testemről mutatok képet, kedves utolsó, hanem az arcomról. Azt - tudtommal - nem lehet megváltoztatni.
2014. ápr. 25. 12:37
 15/17 A kérdező kommentje:
#12: nekem rengetegszer.
2014. ápr. 25. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, az arcodon is változtathatsz...

Most persze nem plasztikáról beszélek, de nem kívánatos a teljesen pattanásos bőr, nagy duzzadásokkal, ha azokról a viselő tehet. Pl. naponta egy arcmosás sok mindenen segít. A kulcs itt az igényesség.

Van persze olyan betegség vagy egyéb körülmények, aminek következtében az arc ilyen sebhelyes, pattanásos lesz, amiről a tulajdonos nem tehet. Ebben az esetben is segíthetnek különböző kozmetikumok. Sminkkel azt is el lehet takarni.

Ha az egyes vonások nem tetszenek, akkor azt is "le tudod faragni" egy ügyes sminkeléssel.

Senki sem születik tökéletesnek, amit a tévében látsz, valójában az sem tökéletes. Amit a legszebb lányon látsz kérdező, a környezetedben, az sem természetes (valószínűleg).

Emellett az arc kinézetét módosítja a súly, biztosan te is láttál teljesen csontos arcú vékony embereket és duci, hízott kerek arcokat is. A súly és a tested is alakítja az arcod.

Szóval az arc igenis módosítható.

A válaszom viszont a kérdésedre, férfiként:

90% egész jó. Az, hogy neked a maradék 10% nem tetszik, már a te hibád. Egy jól működő párkapcsolat a kompromisszumokon alapul. Hacsak nem magaddal képzeled el a párkapcsolatot.

OFF:

valakinek, aki azt mondta, hogy egy átlagot alulról alig súroló fiú nem tud...

Szerinted az átlag lány: "nem ocsmány modon elhizott, nem rettenetesen ronda, az emberek nagyobb része nőként tud rá tekinteni"

Ez mind annyira szubjektív, hogy ezzel semmit sem mondasz. "ocsmány módon" "ronda" "nagyobb része". Ezekkel sehova sem haladunk, ha szerinted a lányok rosszul lövik be az átlag férfit, lehet, hogy te lövöd be rosszul az átlag nőt.

Pl:

Szerintem az átlag férfi: nem ocsmány módon elhízott, nem rettenetesen ronda, az emberek nagyobb része férfiként tud rá tekinteni

Itt a kérdező, férfi de női szempontból is kieshet az "átlag-rostán", mert az arc "szépsége" teljesen szubjektív, amiből meghatározhatnánk, hogy rettenetesen ronda-e.

Én (és ezt teljesen saját megfigyelések alapján), sokkal jobbnak látják maguk, mint amilyenek. Másokat pedig sokkal kevesebbnek.

Vagy másképpen, magára az ember könnyebben mondja, hogy nem is olyan nagy hiba az a baromi nagy pattanás a szemem között, meg az államon, meg a homlokomon... Míg a másiknál hamar észreveszi és már nem is kívánja.

2014. ápr. 25. 13:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért a 90%al foglalkozol aki lesz&rt, miért nem a 10%kal aki szimpinek tart?
2014. ápr. 25. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!