Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátnőm, de egy ideje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnőm, de egy ideje érdekel egy másik lány. Nagyon bejön, már azt is elképzeltem, hogy szeretkezünk. Vajon miért van ez?

Figyelt kérdés
Volt már valaki ilyen, vagy hasonló helyzetben?

2014. ápr. 25. 11:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
40%

Neked érzéseid vanna irányába,mégpedig mélyek. Mindenképp szabadulj meg a régi bnődtől,mert akadályozza a boldogságodat.

Akkor,ha szoktatok találkozni,viszonzott az érdeklődésed. Ennek örülök. Mi az akadálya,hogy jobban elmélyítsd a kapcsoaltod az új lánnyal?

N

2014. ápr. 26. 12:44
 22/40 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy mély érzéseim lehetnek? Igen, kedvel engem, az biztos. Talán kicsit össze vagyok zavarodva, az lehet az akadály.
2014. ápr. 26. 12:54
 23/40 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, minden életkornak megvannak az ajánlott/kötelező "olvasmányai". Gyermekkorban játszani kell, fiatal feknőttként pár(-oka)t keresni. Ez felkészülés az életre. De amint gyermekkorban sem csak egyféle játékkal játszol, az a normális, ha fiatal felnőttként is válogatsz. Ismerkedsz, lehetőeleg minél több ellenkező nemű személlyel. Nem vagyunk egyformák. Mindenki másféle érzést vált ki belőlünk, ezért nagy marhaság rögtön az elsőnél leragadni. Aki a legmélyebb érzést csalja elő belőled, azzal elidőzhetsz, de még akkor sem biztos, hogy ő lesz a végső, hiszen a szexben sem mindenki egyformán illik össze.

Szóval ismerkedj, csajozz, élj! Úgy van esélyed egy boldog életre.

2014. ápr. 26. 13:33
 24/40 anonim ***** válasza:

A viselkedésedből gondolom,amit leírtál.

Mit szólnál ahhoz,ha azt mondanám,hogy tartasz a visszautasításától?

2014. ápr. 26. 13:34
 25/40 anonim ***** válasza:
A "kilóméterhiányod" a jelenlétében arra utal,hogy sok elfojtott vágyad van irányába,amit úgy vezetsz le,hogy elsétálsz ahelyett,hogy megsimogatnád vagy átölelnéd vagy megcsókolnád. Merj közeledni irányába: figyeld a reakcióit: ha megérinted,akkor nem húzódik arrébb. Ha közelebb lépsz felé,akkor ott marad.Ha a haját csavargatod,hagyja. Mindig menj közelebb irányába.
2014. ápr. 26. 13:45
 26/40 A kérdező kommentje:
Van benne valami, tartok egy picit az visszautasítástól. Teljesen más a két lány. Próbáltam a másik lány felé közeledni, megérintettem többször is és láttam rajta, hogy zavarba jött. Nem ellenkezett, de a végére már elég zavarban volt, úgyhogy hagytam is. Fura volt, mert én is zavarban voltam. Néha úgy éreztem, mint aki menekül előle, (mármint amit írtam is, hogy nem bírok egy helyben maradni) ő meg követett engem. Így utólag kicsit vicces. Nem tudom mi ez, mármint a szexuális vonzalom nagyon erős, de hogy több-e...?
2014. ápr. 26. 13:46
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Húha...Akkor saját tapasztalat...Ugyanilyenem volt.Csak én lány vagyok...2éve voltunk együtt.De jött egy másik.Szerettem a meglevőt, de másik tetszett.Vonzódtam hozzá.Mindenki azt mondta, hogy szakítsak a régivel s válasszam az újat,mert már tuti nem szeretem a hivatalos barátomat.Így lett...hallgattam rájuk.Tudod mit?A lehető legrosszabb volt.Fellángolás volt, mert új volt.És izgalmas.De utána szörnyen bántam.És rájöttem,hogy a sors játszott velem.Próbára tett, hogy mennyire vagyok kitartó a párom mellett.Biztost bizonytalanért soha ne adj fel!Mert lehet,hogy a Nagy Őt-t dobod el magadtól!Ha nem ő az, akkor majd a sors elrendezi, de ballépést ne tegyél. Nekem ez már 1,5 éve volt. Még nem hevertem ki, jöhetett bármilyen jóképű srác.Egyik sem fogott meg.És az, aki elcsavarta akkoriban a fejem, hátat fordított! Úgyhogy vigyázz!
2014. ápr. 26. 13:59
 28/40 anonim ***** válasza:
#27... 19/L
2014. ápr. 26. 14:00
 29/40 anonim ***** válasza:

Nem szoktál vele emailezni? Ott kimarad a "zavarban vagyok" szituáció. Bármilyen indokkal írhatsz bármilyen hétköznapi témáról.

Érintsd továbbra is sokszor. Biztos lassan oldódik. Biztosan viszonozni fogja az érintésedet előbb utóbb. De lehet,hogy a személyiségéből adódóan nem érint meg.Annak alapján,amit írtál,hogy követett,ő is egyértelműen vonzódik erősen hozzád.

2014. ápr. 26. 14:02
 30/40 A kérdező kommentje:
Hát, vigyázok majd. Rendes a másik lány, talán őt is gátolja sok mindenben, hogy kapcsolatom van. Tetszem neki, de nem mer ő sem lépni... gondolom fél, hogy bevágom neki: "bocs, csajom van" vagy valami hasonló, mert tettem egyszer egy olyan megjegyzést, ha nem lenne barátnőm...magamat se értem lassan...
2014. ápr. 26. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!