Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, de egy ideje érdekel egy másik lány. Nagyon bejön, már azt is elképzeltem, hogy szeretkezünk. Vajon miért van ez?
Szerintem szamit, mert ha a baratnod nem torodik a kulsejevel, akkor szerintem normalis, ha megtetszik mas. A legtobben az egeszseges, jol kinezo testhez vonzodnak.
ebben az esetben lehet osztonozni a baratnot, hogy sportoljon, foglalkozzon magaval tobbet. jol kinezni majdnem mindeki tud, csak odafigyeles kerdese.
Az,hogy elképzelted,milyen vele szeretkezni. Olyan,mint amikor valaki készül megvásárolni valami nagyértékű tartós fogyasztási cikket és elképzeli,hogy hova teszi a lakásban vagy hogy mire használja. Azaz egyértelmű szándékát fejezi ki ezzel a gondolattal a vásárlás iránt.
Nálad ugyanez a helyzet: egyértelműen akarod őt a régi barátnőd helyett. Kezdeményezz találkozásokat. A legofntosabb,hogy találd vonzónak és utána jön a többi.
Ő ezt biztosan észrevette,hogy vonzódsz hozzá és biztosan ő is hozzád,különben észrevennéd,hogy nagyon elutasítóan viselkedne,ha nem akarna semmit.
Miért érzed bénának magad,ha beszélgetsz vele? Találkozgass vele,különben egy életre bánni fogod,hogy elszalasztottad. Én is azt mondom,mint itt sokan,hogy a régit hagyd ott. Esetleg amikor a régi barátnőddel vagy az ágyban,akkor is az új lány képzeled oda?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!