Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez más szerint is bunkóság volt?
Figyelt kérdés
Tegnap elött beszéltem a barátommal telefonon, és mondtam neki hogy másnap szabadnapos leszek, nem megyek dolgozni. Tegnap felhívott (dolgozott) és megkérdezte hogy dolgoztam-e? Mondom neki finoman hogy tegnap megmondtam hogy nem megyek, és hogy ezek szerint nem igazán figyelt oda rám. Erre semmit nem mondott, én pedig hallgattam, vártam hogy valamit mondjon. Pár perc után a következöt mondta: hallgass is, legalább kevesebb dolgot kell megjegyeznem. Nekem ez nagyon-nagyon rosszul esett, és bunkóságnak, tiszteletlenségnek érzem. Más szerint is ez a beszólása túlment egy bizonyos határon?2014. ápr. 25. 08:00
11/22 anonim válasza:
Szerintem túlreagáltad azt, hogy nem emlékezett rá, hogy nem dolgozol. Ebben nincs semmi, én is elfelejtek időnként dolgokat, illetve akkor jut pont eszembe, amikor szóba jön :)
Ő meg túlreagálta kicsit a hallgatást.
Ne durcizzatok ilyen hülyeségeken! Már nem vagytok tinik!
Inkább örüljetek, hogy ott vagytok egymásnak és ha találkoztok, akkor élvezzétek az együtt töltött időt, nem ilyen hülyeségekre pazaroljátok.
12/22 anonim válasza:
Mondd el neki,hogy ez neked szarul esett.
13/22 anonim válasza:
Akkor meg ne keresd majd ha kíváncsi rád ugyis keres ha meg nem akkor hagyni kell...
14/22 anonim válasza:
Nemcsak az lehet, hogy Elfelejtette, nem? Lehet azt gondolta, hogy talán mégis mész dolgozni. Viszont az utáni szöveg elgondolkoztató. Vagy tényleg ilyen bunkó, vagy nem vagy egy bőbeszédű.
15/22 anonim válasza:
Attól függ,hogy te ezt milyen hangnemmel,stilussal és hangszinnel mondtad.Lehet hogy te is bántó voltál de az biztos,hogy túlérzékeny a barátod és ráadásul nem is vállalja a felelősséget,inkább hárit.Ettől sokkal nagyobb problémák vannak az életben,ha valami nagyobb sulyú nézeteltésrés lenne köztetek arra ugyan hogyan reagálna.
16/22 anonim válasza:
Szerintem meg bunkóság volt, mert mondhatta volna azt is, h jajj, ne haragudj, elfelejtettem, bocsi..... de pl nálam az exemnél voltak ilyen telefonbeszélgetések, h szó szerint leb...szott azért, mert fölhívtam ő meg éppen akkor tussolt le, és ő úgy fázott, és mindezt ugye, miattam :D mondtam neki ok, akkor hívlak 5 perc múlva. így is lett, és akkor megint leb...szott, h ő még mindig nem öltözött föl.WTF???
17/22 A kérdező kommentje:
Finoman mondtam neki hogy úgy látszik akkor nem figyeltél rám amikor mondtam. Utána azért hallgattam mert vártam hogy minimum azt mondja ne haragudj, valóban figtelmetlen voltam. Erre hozzám vágta azt amit.
2014. ápr. 25. 09:56
18/22 A kérdező kommentje:
Nem is problémáxtam volna azon hogy elfelejtette, de amit utána mondott arrogánsan, az nekem túlment egy haráron
2014. ápr. 25. 09:57
19/22 anonim válasza:
mióta vagytok együtt? nem lehet h már nem szeret?
20/22 anonim válasza:
Nem csak nem figyel oda rád, de nem is fontosak számára az érzéseid, ezért bunkó.
Lehet, hogy van melletted másik is Neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!