Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi kelti fel legjobban 1 fiúban a figyelmeteket?
Nekem az arc,a szemek. A többi annyira nem érdekel, csak ne öltözzön úgymint egy b*zi, vagy mintegy emó..
Nekem a 2 véglet jön be, a kopasz és a hosszú haj. :) Érdekes..
Szóval így a képen(ami sajna elég homályos), egyből az "fogott meg" hogy majdnem kopasz vagy, és ez előny. Aztán néztem az arcodat, szerintem aranyos. Nincs veled semmi baj, egy kis önbizalom kéne meg nyitottság. Ismerkedj, beszélgess. Motoros találkozók jó helyek erre. ;)
21/L
Szerintem semmi gond nincs a külsőddel. Az, hogy szégyenlős vagy...na az már hátrány. Nyiss az emberek felé, próbálj kezdeményezni.
Különben ha kedves meg humoros is vagy az azért elég jó. Szóval fel a fejjel! :)
(motoros találkozókért plusz pont, helyesírásért mínusz, de nem akarlak bántani:) )
18/L
Engem mostanában 3 srác fogott meg:
1.-nek maga a személyisége, meg hogy még értelmes is, tehát van esze, a külső nála nem keltette fel első benyomásra a figyelmem, de amúgy azzal is eléggé rendben van. :)Szóval nála a belsője, a stílusa.
2. srácnak a mosolya. Na jó, ő k*rva jól néz ki, a mosolya meg egyenesen ááh. :D Vele nem beszéltem sajnos.
3. pasi. Na ő meg teljesen más külsőleg: tetkós, pirszinges( van vagy 3 is az arcán), a haja is extrém, az a középen felzselézett. Külsőre egyáltalán nem az a típus, aki megfog. De nagyon jó arc, jópofa srác, szal nála is a személyisége fogott meg, tök jó fej.
Szóval szerintem a személyiséged építsd, és igen, egészséges önbizalom az legyen meg.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!