Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? 13éves vagyok és tetszik az osztályból egy lány
de nem merem elmondani neki sajnos mindig eggyütt van a barátnőivel nem merem elhívni őt sehova sem egy fejjel magasabb nálam és megszoktam őt nevettetni (néha) és multkor észre vettem hogy nagyon néz engem szerintetek mit csináljak de nemhinném hogy tetszek neki mit csináljak hogy tetszek neki?
És félek attol hogyha megmondom neki ki fog nevetni és elmondja a barátainak 4-5-ös tanuló én meg 3-mas tanuló vagyok
Köszönöm a tanácsokat
És amúgy hogy vehetem észre hogy tetszem neki
Volt már ilyen eset egy másik lánnyal hogy féltem megkérdezni aztan egyszer odajött a barátnöje és megkérdezte hogy tetszik e nekem és válaszoltam hogy tetszik 1évig voltunk eggyütt de elment az iskolából szoktunk beszélgerünk neten és tudja hogy terszik nekem de nem zavarja
De azért köszönöm a tanácsokat szoktunk beszélgetni neten de szemékesen nem
Valaki akinek van egy kis ideje rám beszélhetnénk egy picit privatban
Kerj tole korrepetalast:)
amugy is javitanod kene:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!