Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy 32 éves nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borokagyopar kérdése:

Szerintetek egy 32 éves nőnek van még esélye párt találni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 13:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Biztos nehezebb mint huszonévesen. Többek között mert a korod béli férfiak aki normálisabbak, rég házasok, akik meg agglegények okkal azok. Illetve akik esetleg egyedülállóak, és még normálisak is, miért választanának harmincas nőt ha 25 évest is választhatnak?....

Szóval azok miatt akik így gondolkodnak, nehezebb. De biztos nem lehetetlen.

Én 25 évesen mentem férjhez. Most 28 vagyok. A barátnőim közül 1 jegyben jár évek óta, ő 30 éves, 1 28 éves van akinek évek óta barátja van. 2 szintén 28 éves pedig szingli. Sokat panaszkodnak, hogy kevés a normális egyedülálló pasi. Ha akadnak is olyanok akik nem házasok és nem is debilek, akkor meg elgondolkodnak hogy egy 28 éves nő miért nem házas vagy miért nincs komoly kapcsolata ennyi idős létére, ezért nem is kezdenek velük....ők azt mondják nehéz párt találni. Gondolom nem véletlenül. De biztos nem lehetetlen:) Bár egyiküknek egy nős pasi sem volt akadály 1 egy éjszakás kaland erejéig...

2014. ápr. 25. 03:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!