Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy 32 éves nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borokagyopar kérdése:

Szerintetek egy 32 éves nőnek van még esélye párt találni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 13:07
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Hogy ne lenne? :)
2014. ápr. 24. 13:48
 12/21 anonim ***** válasza:

Kb. ugyanannyi esélye lehet, mint bárki másnak. A helyzetet könnyíti, hogy ebben a korban komolyabbak az emberek. Nehezíti, hogy már kevesebb a szabad.

A gyerek nyilván nem jelent előnyt, de nem kizáró ok. Ismerek olyat, aki gyerekkel talált valakit.

2014. ápr. 24. 13:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Engem a neved erdekelne. Talan biologus vagy es ez volt a szakdogad temaja? :-) Priviben varom valaszod.
2014. ápr. 24. 13:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem átlagos vagyok,ráncos nem vagyok még a szemem körül se és gyerek sincs ,de igaz hogy még 32 éves sem vagyok csak addig húztam meg a határt.
2014. ápr. 24. 14:26
 15/21 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd, hogy komolyabbak.

Pl. Nekem van egy pont 32 éves nő ismerősöm akit kedvelek nagyon és néha szoktunk beszélgeni.

Na ő elvált kb 1,5 éve. 4 gyereke van és 4 gyerek után is gyönyörű és vonzó. Múlt évben összejött egy csávóval, akivel elkezdett összeköltözni. A pontos részleteket nem ismerem, de mire összeköltöztek, a gyerekek megszokták, a csaj visszaadta a lakását stb. Addigra a csávókám kitalálta, hogy mégsem fog menni a dolog... A nő meg könyöröghette vissza magát a korábbi lakásába, mindezt egy gyerekelhelyezés közepette.

Köpni nyelni nem tudtam, hogy őszinte legyek. Ha látom azt az embert talán még meg is ütöm. Ennyit a nagy "ebben a korban már komolyabbak az emberek" témáról. Sajnálom a csajt, mert tényleg kedvelem és ennél azért többet érdemelne.

Én a 27 évemmel több komolysággal rendelkezem mint a nálam 10-20 évvel idősebbek szóval lapozzunk...

2014. ápr. 24. 14:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Persze vannak olyan emberek is, akik sose komolyodnak meg, lényegében nem nőnek fel. Az ismerősöd is kifogott egy ilyet.
2014. ápr. 24. 14:37
 17/21 anonim ***** válasza:
64%

Az az igazság, hogy az idősebbek között sokkal de sokkal több idióta van. Pláne a 30-as korosztályban, ahol mindenkinek hirtelen ingere támad, hogy szétcsessze a saját és családja életét.

Fiatalabb korban legalább a lehetőség megvan hogy változtasson, de késöbb ez ennek még a hírmondója se marad.

2014. ápr. 24. 14:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Jah állításom alátámasztása végett, pont itt veszekszik mellettem a buszon egy párocska, pontosabban már expárocska, ahol a csaj megcsalta a srácot. Lol
2014. ápr. 24. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Sajnos azt én sem tudom megerősíteni, hogy 30+ férfiak már feltételnül komolyabbak. Mintha ebben a korosztlyban is kezdene divatossá válni az agglegény szindróma. A főkömöm 34 éves és ő is ugyanúgy gondolkozik mint a huszonéves pasik, rosszul van az állandóság gondolatától, nem tud még elképzelni gyereket, ha felmerül a téma, elhülyéskedi vagy gúnyolódik rajta.

De természetesen van esélyed, csak ki kell mozdulni. Amint az ember bekerül egy munkahelyre, onnantól már kevésbé lesz alkalma ismerkedni, hajlamosabb bezárkózni. Ki kell találnod programokat, ez lehet akár egy táncklub, sport, valamilyen kör, ahova rendszeresen eljársz és pasikkal találkozhatsz. A nagy számok törvénye alapján biztosan találkozni fogsz olyannal, aki felkelti az érdeklődésed.

28 N

2014. ápr. 24. 16:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. ápr. 24. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!