Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam, hogy a barátja többször megcsalta velem? Vagy ez az ő dolguk?
Volt elég sokáig egy srác az életembe, aki titokzatos, gazdag, vicces, szóval 2 perc alatt levesz mindenkit a lábáról.
Kicsit több, mint egy évig együtt voltunk titokban (én akartam így, több okból). De nem olyan kapcsolat volt, hogy egy pár lettünk volna, csak több volt, mint barátság, de kevesebb, mint egy kapcsolat. Megbeszéltük, ahogy a másikunk talál valakit, vége.
Ő talált hamarabb... Egy olyan lányt, akinek a külseje tökéletes, szép, csinos, népszerű. Egy gimibe járunk, szóval hallomásból ismertem. Van, aki nagyon szereti, de több az, aki utálja, mert egy "elkényeztetett rib...".
Én is így voltam vele, utáltam és amikor a srác megcsalta velem többször, úgy voltam vele, hogy elhagyja és a csajnak rossz lesz, ha később tudja meg, szóval nem bírtam elviselni (igen, belezúgtam a srácba).
Aztán kiderült, hogy az én anyám és az ő apja randiznak elég régóta, most nyáron lesz az esküvőjük, már együtt is lakunk.
És rájöttem, hogy a csaj tök rendes, nagyon aranyos, rengeteget lógunk együtt, bármiben számíthatok rá... Lassan olyanok vagyunk, mint a legjobb barátnők. És elég rossz érzés, hogy tudom, a barátja milyen.
Nem tudom, hogy mondjam-e neki, vagy ne... Nem akarom megbántani.
Jó, de így lehet, hogy soha többet nem áll szóba velem...
17:17, te meg idegesíts másokat, máshol. Miért indult volna be a fantáziám? Mert tanácsot kérek?
No es ha elmondod azzal mire mesz? Jo, osszevesznek a sraccal. Vagy nem.
De hogy te onnantol olyan joban mar nem leszel a csajjal az is biztos.
Egyebkent meg ha a szemelyes velemenyemre vagy kivancsi, gusztustalan ilyeneket elmondani, meg baratnonek is. Az hogy ket ember kozott mi tortenik, arra a ket emberre tartozik, senki masra. Ki-ki a sajat elkotelezettsegevel meg szamoljon el maga.
# 14/16
De így meg a csaj sose jön rá, hogy a barátja egy roha*ék...
Nekem meg itt van a bűntudat és a lelkiismeret furdalás.
# 15/17
Ha ennyire biztos vagy abban, hogy kamuzok, minek válaszolsz? :)
Amúgy igen, biztos, hogy kamu... Miért is?!
# 17/17
A mostohatesóm 16, a srác 17, én is 16 vagyok.
A sráccal a mostohatesóm ősszel jött össze, mi előtte voltunk "együtt" és a kapcsolatuk alatt is párszor.
"# 14/16
De így meg a csaj sose jön rá, hogy a barátja egy roha*ék...
Nekem meg itt van a bűntudat és a lelkiismeret furdalás. "
1. Ha sose jon ra, akkor boldog elete lesz mellette :) Ha meg rajon, akkor rajon magatol. A sajat elete.
2. Neked mire fel kene lelkifurdalast erezned? Te nem csaltal meg senkit, ergo nem kovettel el semmifele 'bunt'.
"Aztán kiderült, hogy az én anyám és az ő apja randiznak elég régóta"
Ez olyan, mint egy amerikai giccs film.
Aztán ti lesztek a legjobb barátnők és itt a vége, fuss el véle.
Kamu kérdésnek tűnik.
De ha igaz, és ők szerelmesek, járnak, akkor te magad bonyolítod bele magadat egy többszörösen megalázó helyzetbe.
Anno megbeszéltétek, hogy szeretők vagytok, de nem jártok, s mindenki szabad, de ha szerelmes lesz, akkor vége.
Hát ehhez tartsd magad.
Szemétségnek tartanám, ha most belerondítanál a kapcsolatukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!