Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány egy huszonéves férfinál ha nincs facebook oldala?
Az összes ismerősöm furcsának tart emiatt mert hogy "mindenkinek van aki számít". Én meg úgy gondolom hogy hülyeség és semmire nem jó kb. Nincs kedvem kiteregetni a magánéletemet, a képeimmel vagy viccesnek gondolt képekkel fárasztani az ismerőseimet, beszámolni mindenkinek hogy hol vagyok. És én sem vagyok mások dolgaira napi szinten kiváncsi.
Ekkora baj ez? Nemrég randiztam egy csajjal és amikor a fb adatlapomat akarta elkérni én meg megadtam neki a számomat mert nincs olyanom, akkor utána nem keresett többet. A barátnője szerint akinek nincs FB oldala, azzal valami nagyon nagy baj lehet.
Pár hete egy munkahelyet is buktam, ismerősöm mondta hogy csekkolták az adatlapokat és mivel engem nem találtak kapásból mentem a levesbe.
Már komolyan az a mérce hogy ki mit hazudozik össze magáról a facebookon? Mert amit ott láttam a barátaim oldalain az csupa hazugság. Töltögetik fel a képeket szépen sorba, hogy úgy tűnjön soha nem unatkozn. Olyan dolgokkal pózolnak amikhez semmi közük (autók pl.) Tudok olyanokról is akik csak azért elmennek valahova hogy be tudjanak csekkolni, meg csináljanak 2 képet magukról. Aztán hazamennek.
Nekem vannak barátaim, eljárok sok helyre, fotózom is. De nem gondolom hogy mindezzel menőznöm, villognom, beszámolnom kéne bárkinek is. Azért mert nincs facebook oldalam, a szüleim barátai elkezdték tömni a fejüket hogy én menjek el orvoshoz mert nincs életem és biztos csak a lakásomban ülök egész nap egyedül. Mindezt azért mert nincs oldalam és nem látnak mások!
Járok nyaralni, síelni, van két hobbim, minden héten eljárunk szórakozóhelyekre. Húsvétkor a haverokkal kimentünk Belgiumba pl. Ha ezeket én inkább megélni szeretem és nem azon görcsölni hogy milyen képet csináljak magamról és mit nyomkodjak a telefonomon akkor már nem vagyok normális?
Mit gondoltok? Én vagyok az egyedüli aki így gondolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!