Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért dönt valaki úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dönt valaki úgy, hogy egész életére egyedül akar maradni?

Figyelt kérdés
Milyen oka lehet erre egy egyedülálló férfinak, aki amúgy kapna nőt, ha akarna (és nem csak egy éjszakára)?

2014. ápr. 23. 01:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Onnan, hogy engem megkapna XD

Persze ezt így nem mondtam meg neki. Eléggé elvette a kedvemet ezzel a kijelentésével...

2014. ápr. 23. 03:04
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
törődj bele.. manapság a legkedvesebb férfiakat is sikerül elűzni, amikor fűt fát, szívet és hűséget ígér a nőnek
2014. ápr. 23. 03:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Attól még lehet, hogy idővel megkedvel vagy beléd szeret. Én se akartam barátnőt, meg szerelmes se akartam lenni, aztán mégis beleszerettem egy lányba (egy társaságba jártunk és így elég sokat találkoztam vele). Ő persze nem akart tőlem semmit, de ez már egy másik történet.

Mindenesetre soha nem reménytelen a helyzet.

2014. ápr. 23. 10:24
 14/18 anonim ***** válasza:
63%

Egyrészt mert nem vagyok, és soha nem is voltam családcentrikus. Nem akarok saját családot, se gyereket.

Másrészt mert a nők feleannyit nem érnek amennyit kínlódni kell velük.

Harmadrészt mert hosszútávon képtelenség megfelelni akár bármelyiknek is.

2014. ápr. 23. 14:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogyha valaki pszichopata, akkor nem igényli a szeretetet, illetve adni sem tudja. Így aztán a szexuális partner is csupán egy éjszakára szükséges eszköz számára.
2014. ápr. 23. 14:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet.

feladta hogy megtalálja az igazit mert sokat csalódott

nem akar alkalmazkodni senkihez

túl félénk

lehet hogy egyedül is boldog (bár én ebben képtelen vagyok hinni)

hasonló kaliber mint pl a nővérem. 33 éves lesz, de soha nem volt senkije, se szexpartner, se párkapcsolat, se barátok, se munka. Mai napig nem jár sehová és a szüleink tartják el. Ül a 4 fal között és gépezik...eszik, meg alszik. Anyu főz rá, mert azt sem csinálja...Ennyi az élete. Amikor kimozdult akkor az esküvőmre jött el, azóta se volt sehol.

Azt mondja nem akar férjhez menni, se gyereket. Anyu szerint képtelen érzelmeket kimutatni, és valóban velünk is így viselkedik. Ha olyanja van akkor beszól ok nélkül, bunkó. Soha egyikünk se kapott egy puszit, vagy egy ölelést tőle....

Próbáltam közel kerülni hozzá, de belefáradtam, és úgy nem megy, hogy csak én akarom... Már nem próbálom.

Gondolom ilyen típusú ember van férfiban is.

2014. ápr. 23. 18:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Pl. mert egész egyszerűen idegesítőnek találja a nőket.
2014. ápr. 23. 22:24
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Nőktől való félelem. Csalódástól való félelem. Az elvárásoktól való félelem. Például. 28/F
2014. máj. 2. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!