Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El fog hagyni az új barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog hagyni az új barátom, ha kiderül, hogy terhes vagyok az exemtől?

Figyelt kérdés

Szakítás előtti este voltunk együtt, nem védekeztünk. (Másnap kiderült, hogy megcsalt, ezért elhagytam). Rá kb 2 hétre összejöttem a mostani barátommal.

Néhány napja kezdtem rosszul lenni, mindent kizártunk csak a terhességet nem.

2014. ápr. 22. 16:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudja már. De látom, hogy elbizonytalanodott. Beszéltünk már arról, hogy nem szeretnék még gyereket.
2014. ápr. 22. 17:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van, hogy nem is lehetnék dühös. Csak szeretném tudni, hogy számíthatok e rá a közeljövőben, vagy sem.
2014. ápr. 22. 17:00
 13/18 A kérdező kommentje:
Egyébként holnap derül ki, hogy terhes vagyok e, vagy sem.
2014. ápr. 22. 17:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Tehát még nem is biztos, hogy terhes vagy, de a pasidnak már beadtad meg ijesztgeted vele, hogy az vagy az exedtől! Azigen! :D
2014. ápr. 22. 17:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyetek már bunkók! "Jobb félni, mint megijedni!"

Amúgy, ha a srác szeret, akkor nem hagy el. A bizonytalanság, még nem ok rá, hogy elhagy. Szerintem, ez neki nagyon váratlan volt. Adj neki időt, hogy eldöntse mit akarjon. És ahogy mondtad, csak holnap tudjátok, meg. Akkor meg lehet az is, hogy nem is vagy terhes. (bár ennek kicsi az esélye) És ne vetesd el. Mert akkor lehet, hogy egy életet teszel tönkre. És, ha kiderült, mondjuk, hogy terhes vagy, és megszülted. Nem kell lemondani róla.

2014. ápr. 22. 17:38
 16/18 anonim ***** válasza:
34%
Á, végülis hagyd meghalni szegény babát. Tudod rengeteg ember vágyik babára, és nem lehet neki. Nem hogy inkább örökbe adnád.. Hülye p*csa, kell neked kúrogatni össze vissza, most meg sírhatsz. Ha megcsináltad vállald a felelősséget érte!
2014. máj. 12. 17:03
 17/18 A kérdező kommentje:

16,

micsoda primitív válasz volt részedről

2014. máj. 13. 13:24
 18/18 anonim ***** válasza:
56%
Ez nem primitív, hanem ez az igazság. :) Ha megcsináltad, vállald a felelősséget, ne ő szívjon már azért amiért ilyen idióta anyja van.
2014. máj. 14. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!