Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telik, amíg ez rendezősik bennem? Voltatok már hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Megismertem egy hihetetlenül kedves srácot. Nagyon tetszik a személyisége. Jól eltudunk beszélni,bármi is legyen ő mindig meghallgat engem,és ha tanácsra van szükségem rá számíthatok. Nekem nagyon fontossá vált,és nem szeretném őt elveszíteni,vagy megbántani. A helyzet az hogy tetszek neki,és ha azt mondanám neki hogy szeretlek,akkor ez az érzés nem lenne viszonzatlan. Viszont nem vagyok teljesen biztos abban hogy szeretem,bármennyire is eltudom képzelni magunkat együtt. Tudom hogy csak akkor mehetek bele ebbe a kapcsolatba,ha biztos vagyok az érzéseimben,és azzal is tisztában vagyok,hogy ő is azt akarja hogy őszinte legyek hozzá. Ezt megis beszéltük,de nagyon rossz érzés lenne ha nemet kéne neki mondanom. Tudom hogy az elszomorítaná és így énis szomorú lennék,mert fontos lett a számomra. A kérdés az hogy mennyi időnek kell eltelnie,hogy határozottan tudjak neki válaszolni. Mit tanácsoltok?2014. ápr. 22. 15:37
21/22 anonim válasza:
Szerintem nem lehetsz biztos abban, hogy szereted, addig amíg nem vagytok együtt egy bizonyos ideig. Ha van közös érdeklődés, legalább egy pici, és el is tudod képzelni magatokat együtt, akkor ne agyalj annyit, hanem vágj bele. Lehet te is olyan típus vagy mint én, hogy mélyebbek az érzelmeid, és nem jönnek elő bármikor, hanem csak akkor, ha a megfelelő ember elő tudja hozni. Ha ismerkedtek, és néha mélyebb dolgokról is beszélgettek, kis önismerettel el tudod majd dönteni, hogy szereted-e. Ha van kedved, hogy meséljek az én tapasztalataimról, írj privit, meg azt is, hány éves vagy. 1-es válaszoló, 22L
22/22 anonim válasza:
Jah, és a kérdésre a válasz... azt senki nem tudhatja, mennyi időbe telik, hogy rendeződjön ez benned, sokat függ a személyiségedtől is, és az események előrehaladtától is. És igen, voltam elég hasonló helyzetben, nekem össz-vissz kb. 2-2,5 évig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!