Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez "cink"? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nagyon vészes lenne, ha egy 14 éves lány járna egy 17 éves fiúval? (a lány augusztusban lesz 15, a fiú novemberben 18)2014. ápr. 22. 14:51
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Én is ilyen korú voltam anno meg a pasim is.
4/7 A kérdező kommentje:
nem is azért, csak nem tudom, komolyan vesz-e, mert azért idősebb nálam. bár érett vagyok a koromhoz képest, és 13 éves korom óta ismer, csak egy időre megromlott a "kapcsolatunk", de írt kb egy hónapja hogy kezdjük újra :) hát... nem tudom, remélem nem élek tévhitben :D
2014. ápr. 22. 14:55
5/7 anonim válasza:
13 évesen a szerelmi életem kimerült a Dexter laboratóriuma megnézése után
7/7 anonim válasza:
Én nem értem miért akar valaki járni valakivel, ha ilyen kérdések felmerülnek benne. Szerintem akkor van szerelem, vonzalom, stb ha ilyen kérdsek, mint hogy "vajon helyes e együtt lennem vele?" stb kérdések nem merülnek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!