Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott. Már nem szeret....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott. Már nem szeret. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden megpróbálom összefoglalni: 4 évet voltunk együtt. Sokszor bántott lelkileg, fizikailag, zsarolt, azt kellett tennem amit ő mondott...szinte már megszokás volt. most elhagyott egy büdös kis rbancért, szakított velem üzenetbe, de 1-2 nappal előtte már azzal a kis tetves krvával volt. nem tudom, hogy szeretem e, már 2 hónapja vége, még mindig rám jön a sírás és a rossz kedv...nagyon stresszes vagyok...ő elvileg "boldog és szerelmes", hagyjam békén...mit tegyek, hogy elfelejtsem? Úgy érzem, senkinek nem kellek és senki nem szeret....

2014. ápr. 22. 10:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

"Sokszor bántott lelkileg, fizikailag, zsarolt, azt kellett tennem amit ő mondott"

...aha....mert eddig szeretett, mi?

Mi a francért voltál vele 4 évig, ha ez tényleg így van?

2014. ápr. 22. 10:46
 2/13 A kérdező kommentje:

ő 21 éves én 20 (ezt kihagytam).

azért, mert ő (volt) az egyetlen aki mellettem volt...és "szeretem"..

2014. ápr. 22. 10:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Olvasd el amit írtál, és realizálj...

Rájössz jobb esetben, hogy nem lesz nehéz lemondani róla.

2014. ápr. 22. 10:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Te nem őt siratod, hanem félsz az egyedülléttől. Gyorsan keress rá gyógyszert /társaság, új ismeretség/. A legrosszabb amit tehetsz az önsajnálat.
2014. ápr. 22. 10:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Szard le... Ha vannak barátaid, akkor mindened megvan ahhoz, hogy boldog legyél, ne hagyd, hogy bármi elrontsa a jó kedved, ezzel a helyzettel te csak jól jártál
2014. ápr. 22. 10:55
 6/13 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy ő volt az első..mindenben...családi hátterem is szörnyű, nehéz ez így...
2014. ápr. 22. 10:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

de basszus értsd már meg, hogy nem szeretett, a szeretet nem arról szól, hogy terrorizálom a másikat.

Sajnálom, hogy ez lett az első tapasztalatod és kívánom, hogy összefuss egy olyannal, aki tényleg szeret.

2014. ápr. 22. 10:57
 8/13 A kérdező kommentje:
hát nagyon sokat sírt utánam...talán első hónapokban még szerelmes volt, aztán kisajátított, köszönöm a válaszaitokat, sokat segítenek!
2014. ápr. 22. 11:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy a leírtak alapján a régi pasiddal kéne foglalkoznod.....vége van annak a fejezetnek...zárd be a könyvet és rakd be fiókba.

Itt az ideje Magaddal foglalkoznod....új kihívás kell keresni és új lehetőségek után kutatni. Szabad Vagy, használd ki!!!

A nők többségének ilyenkor jó tesz, ha változtatnak a külalakon, egy új ruha, új hajszín, egy új frizura magabiztosságot adhat és próbálj meg egy olyan TAPASZTALT!!!!srácot találni aki azért szeret, amilyen vagy és ki is mutatja Feléd!!! Nem az a lényeg, hogy akárki csak legyen....ez rohadt fontos....mert önkéntelenül a volt pasidhoz fogod hasonlítani és ha nem elég tapasztalt és nem tud meggyőzni, akkor szenvedni fogsz Vele ezerrel....és még jobban depis leszel!!!!

37F

2014. ápr. 22. 11:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) már kidobáltam mindent, ami rá emlékeztet, vagy ő vette...új haj és hajszín megvan, új ruhák megvannak...csak magammal kell megbirkóznom...próbálom lezárni, de persze azért kell egy "kis" idő..hiába volt ilyen, 4 év az 4 év. Az a baj, hogy én mivel még csak vele voltam nem bírom elfogadni, hogy olyannal legyek, akinek már más is volt... mi van, hogyha szereti az exét? stb kérdések...
2014. ápr. 22. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!