Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalhat?
Én is találtam otthon egy megbontott óvszert, pedig nem használjuk :) Még az enyém volt régről.
Szerintem kérdezd meg, lehet, hogy semmi okod az aggodalomra. De addig ne ásd el a barátnődet, meg ne gyártsd mindenféle elméleteket :)
Van szavatossági idő rajta? Azon meg tudod nézni, hogy kb milyen régi az óvszer. Az is lehet, hogy sulis idejéből maradt vissza. (Mi is szórakoztunk a koleszban óvszerrel)
Én inkább rákérdeznék a helyedben. 1001 félé módon kerülhetett hozzá. Meg ha tabit szed és te veted mindig a gumit akkor miből gondolod, hogy a szeretővel ez nem lenne ugyanígy? Tehát akkor a szerető hozná ott is a gumit.
Meg én pl. márka hű lány vagyok, mert voltak gumik amik kiszakadtak és ha nektek X vállt be, akkor én a helyébe inkább megint X-et vetetnék. (persze attól még lehet nem ilyen ő, csak ötletelek)
Szóval kérdez rá az a biztos. Ha hebeg, habog és zavarodottan vagy épp túl határozottan ad választ akkor lehet kakukk a madárfészekbe.
Ha megkérdezed, hogy megcsal-e tuti nem fogja azt mondani, hogy igen... :-)
Ha elkezd egy nő gyógyszert szedni, akkor egy kicsit felborul a hormonháztartása, na nem mintha alapból nem lenne mind egy szélkerék... :-)
Éppen ezért egy nő bármilyen helyzetből ki tudja magát magyarázni... :-) pl így: "nem tudtam mit csinálok, csak megtörtént" :-)
Fura,és elég nehéz bármit is kijelenteni.
Benne lehet a pakliban,hogy megcsal,de több más ok is lehet.
Lehet,hogy régről volt nála ez 'tartaléknak' s most egyik barátnője szükséghelyzetben volt,adott neki egyet a csomagból és most azért hiányzik. Ez saját tapasztalat, tegnap este épp mi kellett kérnünk egyet egy közeli baráttól...
Én a helyedben tuti várnék még egy kis ideig,és ha még hiányozna belőle kérdőre vonnám. Ha pedig nem,akkor is megkérdezném,de nem fenyegetőzően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!