Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy fiúval, csak annyi a probléma hogy én dohányzok, ő pedig nem. Mit lehet ilyenkor tenni?
Ő sose dohányzott, régebben próbálta 1-2-szer. Nem szól be, de nem tetszik neki hogy cigiszagú a szám, a hajam, meg a ruhám. Mielőtt még összejöttünk, elmondta hogy nem örül neki hogy cigizek. Nem szívok sokat 7-8 szálat naponta. Kedves, normális srác nem akarom elveszíteni. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Én 19, ő 22
jó.
ha valóban ilyen egyszerű leszokni, akkor szokjon is le indenki, mert utálom a cigifüstöt.
Apósom 40 évig dohányzott És most COPD-je van. Ugye ez gyúgyíthatatlan. 3 hete rosszul lett, majdnem megfulladt, kórházba került (a tüdejéből olyan 30% működik már csak). Voltam nála, légzőmaszkot kell használnia, akkor fel sem bírt kelni, nem evett, nem aludt. Amikor ott voltam, vot egy rohama is, pánikroham amiért nem kapott levegőt. Maszk nélkül 5 lépést nem tud menni. Most az intenzívből elvitték szanatóriumba, a jövő héten pedig hazaengedik. Meghalni....A családja már valamennyire felkészült rá, de a férjem nagyon rossz állapotban van, tudja, hogy bármelyik percben jöhet a hívás valamelyik rokontól vagy a szanatóriumból.
Transzplantációs listán van, de kevés a donor.
Én is dohányoztam, de a terhességgel letettem rögtön.
Nem éri meg az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!