Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nikicicaaaa kérdése:
Hogy mondjam el a barátomnak?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.Másfél éve vagyok együtt a párommal aki 22 éves.Tegnap voltam egy buliban ahol a párom nem volt ott mert jelenleg nincs itthon.Nem is akartam elmenni nélküle de végülis elmentem.Jól éreztük magunkat és bulizás közben az egyik haverom akivel már nagyon régóta jóban vagyok,megcsókolt.Ez önmagában is borzalmas de a párom és ez a srác rettenetesen gyűlölik egymást.Mindenképpen szeretném elmondani a barátomnak mert ez az egész helyzet nevetséges,de nem tudom hogy vezessem fel neki.2014. ápr. 21. 21:03
1/9 anonim válasza:
így ahogy nekünk. de számíts egy kiadós lebaszásra
2/9 anonim válasza:
Kicsim,
Egy rbanc vagyok, légyszives rúgdoss meg.
-> ez megteszi
3/9 anonim válasza:
Nem kell felvezetni hanem megmondod neki hogy ez történt.
4/9 A kérdező kommentje:
miért lennék az?nagyon régóta jóban vagyok ezzel a sráccal és még soha nem láttam rajta hogy többet akarna.nem is értem hogy ez most hogy jött neki
2014. ápr. 21. 21:07
5/9 Moszuke válasza:
ne mondd el. ha már nem volt tartásod, hogy leállítsd akkor hagyd.
ebből csak balhé lenne, rontana a kapcsolaton.
ebből jól nem tudsz kijönni.
ezt mint pasi mondom akinek hasonló dolgot mondott el a csaja igaz csak utólag.
26p
6/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.természetesen leállítottam az illetőt,csak kicsit hírtelen történtek a dolgok
2014. ápr. 21. 21:13
7/9 anonim válasza:
Jó duma... kicsit hirtelen... mi a fszt játszod itt az agyad... igen is egy rbanc vagy és akartad azt a csókot most meg itt picsogsz... remélem jól összeveri a képed
8/9 anonim válasza:
Szerintem pont így mond el ahogy itt leírtad, elmentetek páran szórakozni és egy srác megpróbált megcsókolni de természetesen leállítottad.
Nincs ebben semmi szerintem, az utcán is bárki letud smárolni ha akar, tök ugyanaz a helyzet. Maximum a srácot küldi el a p*csába, nem téged :D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó :)) az előtted lévőnek meg inkább nem írok semmit.....
2014. ápr. 21. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!