Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én szerettem volna sokat?

Figyelt kérdés

Ma szerettem volna,ha tartalmasan eltöltöttük volna a napot,mivel párom egèsz nap itthon van.Erre egèsz nap feküdt,netezett..Megnèztünk egy filmet,amit annyira akart csinálni..Mondom jó,de aztán csináljunk valamit..felhoztam,hogy menjünk dèlután ki egy kicsit-jaj ö most biztos nem megy..Akkor puzzle-ünk,válasz- ugy sem rakjuk ki,hagyjuk.Semmi nem volt jò,amit mondtam.Kezdett elegem lenni.Reggel hagytam aludni,tegnap egèsz dèlután hagytam pihenni,filmeztünk. Most meg szóba hoztam ezt,mert már nem birtam,erre jol felidegeskedett,csapkodott,kiabált,bement lefeküdni.Van aki birja,hogy csak ugy van egèsz nap,de èn nem ès ezt tudja jól.

Egyszer már majdnem szètmentünk emiatt,nem csináltunk közös programot.. megint ez van..

Most meg èn èrzem hülyèn magam..lehet inkább hallgatnom kellett volna.

2014. ápr. 21. 20:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress magadhoz illő párt és az aktuális párod is tegyen így.
2014. ápr. 21. 20:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Pedig èn csak beszèlni szerettem volna vele,de nem lehet.Csak azt nem èrtem,hogy ha szeret,akkor mièrt nem tud normálisan beszèlni velem,ha èn sem kiabálok,mert nincs hozzá szivem..
2014. ápr. 21. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!