Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a barátom egyik legjobb haverja! :S Mit tegyek?
ezt az utolsó előttit én sem nagyon értettem..Am köszönöm a válaszokat, nemtudom mit fogok tenni...de lehet hülye vagyok, meg az ilyen "barát" nem "barát", de akkor sem akarom h összevesszenek miattam...Majd maximum...nem tudom:)
De köszönöm
Ezért a legjobb a teljes kerülés. Mert ilyenekből születnek a nagy hibák. Plusz, ha nem akarsz senkinek se rosszat, akkor tényleg ez kell, mert ha beléd szeret R., akkor neki lesz sz@r, ha Te belé, akkor Neked is, és a barátodnak is, ha megtudja, ... szóval érted...
(én meg a másik állandó válaszolód vagyok :))
Igen, az lenne a lgjobb, mert már táplálok némi érzelmet a Ricsi felé, viszont a Robit szeretem...szóval...mindenképpen kerülnöm kell:(
Köszönöm a válaszokat!
az ilyen nem barát, ha tegyük fel összejössz vele, akkor veled is ugyanakkora .... lesz mint a barátjával, meg szerintem sok jora ne számits a barátod társaságátol ha összejössz az egyik ilyen állitolagos "baráttal", mert gondolom csináltok eggyütt dolgokat azzal a tárasággal és ha a másikkal járnál ugyanabba atársaságba maradnál...
ha mással akarsz lenni legyél fer és elöbb szakits!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!