Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha 20 éves vagyok, a srác pedig 27, az okozhat gondokat a későbbiekben?
Nagyon tetszik egy 27 éves srác. Még csak beszélgetünk, de elképzelhető, hogy több is lesz a dologból.
Nem okozhat gondokat a korkülönbség a kapcsolatban?
ha 18 lennél már azt mondanám h gond lenne.
de most már nem.
Feltéve ha nem egy rib***anc anyagias hisztis életképtelen, túlkényelmes pics***a vagy :)
De gondolom nem :)
Okozhat, de nem maga az életkorbeli különbség hanem az esetlegesen ebből fakadó gondolkodásmód.
Nekem legutóbb még 5 év is okozott gondot, illetve az, hogy a 22 éves lány agyszintre és hozzáállásra 16 éves szinten volt.
27F
Nem feltétlenül, bár velem is előfordult ez a felállás és úgy éreztem, a fiú annyi idősen gyerekesebb mint én. Egy 27 éves férfitól mást vártam volna el. Tehát nem feltétlenül függ össze az életkor a gondolkodásmóddal.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!