Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom eljött hozzám locsolni, de teljesen lesz@rt. Szerintetek nem jogosan esik rosszul?
Barátom és 4 haverja jött el, kb negyed órát ültek. Még az egyik haverja,aki alig ismer engem,még az is sokkal többet beszélt velem,mint a barátom.
Ő szinte nem is szólt semmit. Egyszer kacsintott egyet, de beszélte tovább a hülyeséget velük,hogy xy kivel jött össze, milyen csajai vannak stbstb...
Mikor készültek elmenni nyomott egy szájrapuszit és annyi.
Még annyit sem kérdezett,hogy kialudtam-e magam, mert az este későig buliztunk, vagy legalább annyit sem kérdett,hogy ma megyek-e vele(hisz ilyen alkalmakkor tudunk csak találkozni, ilyenkor.)
Elég rosszul esett ez, de azon gondolkozom,hogy ez így normális és felfújom, vagy fura és jogos?
Ti mit gondoltok?17L
azt, hogy felfújod.
társaságban én sem lógok annyit a páromon mert egyszerűen hülyén jön ki.. hogy ott van 1 pár akik nyáladzanak a többiek meg vakarják a fejüket.. hogy jajj ne, valaki szóljon már nekik...
na az ilyen fos szitut el kell kerülni.
a kutya nem kíváncsi arra, hogy ti mennyire szeretitek egymást. ez vonatkozik a buszokon enyelgőkre stb is
Valamilyen szinten minden fiu ilyen. En is tegnap buliztam es a pasim nagy ivben leszart, csak a haverjaival volt. Aztan 2 percre odajott hozzam lesmarolt es imni akartam a sorebol, es elkapta es inkabb odadta a haverjanak. Latod ilyenek a fiuk :)
De amugy majd minden rendbe lesz a pasiddal, lehet hogy csak nem volt romantikus hangulatban. Szeret teged,tuti:)
több fős társaság van. neked kellett volna bekapcsolódnod a társaság témázgatásába nem pedig a társaságnak csatlakoznia a duzzogó királykisasszonyhoz és megkérdezni, hogy jaaaaj alukáltál eleget?
én legalább is így értelmezem a sztoridat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!