Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy a lányok letagadnak több szexpartnert is?
Figyelt kérdés
Pl Juliskának komoly kapcsolata lesz.Eddig szexelt már 20 fiúval de a szerelmének csak hármat mond.2014. ápr. 21. 13:46
2/9 anonim válasza:
Gyakori... ELÉG gyakori. Én is tagadnám ha lett volna.. még akkor is ha csak 2 például.
3/9 anonim válasza:
Én megbeszélem mindig, hogy nyugodtan lehet őszinte, mert nem azért lépek le hanem a hazugság miatt. Ha bevallja leszarom, hogy akár 20, de egyet is hazudik akkor viszontlátásra.
4/9 Költőnő? válasza:
Nem szokásom.
De nem is szokták kérdezni.
5/9 anonim válasza:
Azért, mert amiről a másik nem tud, az nem fáj.
Itt a gyakorin elég gyakori.
6/9 anonim válasza:
Persze csak ha egy 21 eves lany bevallja mind az 50et nem tudom hany pasi mosolyogna tovabb kesvesen.
7/9 anonim válasza:
Ha nem az elején kérdezem. Mert Niki Belluccinak nincs férjnél? Ott vigyorog vele pedig tudja, hogy 50-nél is több volt. Pont a hazugságnak nincs értelme. Úgy látom nem érted a lényeget:)
8/9 anonim válasza:
Hát mert minek kérdezik meg a fiúk a lányoktól?.. Nekem a volt barátaim nem nagyon kérdezték meg tőlem.. ha meg meg is kérdezte akkor megmondtam és az igazat :) De ha úgy vesszük ez fordítva is igaz.. Juliska szerelme se mondaná meg azt, hogy 20 nővel volt.. csak 4 et mondana :) 18/L
9/9 A kérdező kommentje:
8/8 18/L
Tévedsz, juliska szerelme ha 20 lánnyal lett volna nem négyet mondana, hanem 80-at. :D
2014. ápr. 21. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!