Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ettől én bunkó vagyok? (lent. )
23 éves egyetemista lány vagyok, barátom 35 éves, lassan 5 éve vagyunk együtt. Még édesanyámmal és 3 tesómmal élek, a barátom az ő édesanyjával (mert a hölgy rokkant és ápolásra szorul).
Az igazság az, hogy a családomat nem veti fel a pénz,de azért megélünk, én is vállalok diákmunkát, stb. Na, a kérdés az lenne, hogy a barátom nem dolgozik, illetve csak nagyon ritkán, alkalmanként, és sokszor nem jön ki a hónap végére, és kölcsönkéreget tőlem. Általában megadja, de engem már nagyon zavar :( Mondtam neki, hogy menjen el dolgozni, de mindig úgy válaszol, hogy "majd..."
Szóval szerintetek ha többet nem adok neki kölcsön, bunkónak fog tartani?
Megpróbáltam vele szépen megbeszélni a dolgot, de olyankor mindig ideges lesz, és vagy veszekedni kezd, vagy elrohan :( Mi a csudát csináljak? Nagyon szeretem, elhagyni nem akarom, de később eltartani sem! :(
Elgondolkoztam azon, amit írtatok, de inkább a mai nap történtek hatására szakítottam vele. Elegem volt ebből az egészből!
Megyek haza, és hogy-hogynem, eszembe jutott, hogy megnézem az 50forintos gyűjteményemet (5 db ötvenes, mind másik hátlappal, limitált kiadás volt), a barátom irattárcájában (nem pénztárcájában!) volt, és csak kettőt találtam meg... kiderült, hogy valami kocsmában egy pultos csajnál letétbe helyezte... azokat az érméket, amit TŐLEM kapott... így nem tűnik túl nagy dolognak, de nálam ez volt az utolsó csepp... ennyi volt. Vele vége, majd talán lesz, akivel nem kell ugyanezt eljátszanom :(
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt, sokat segítettetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!