Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsokat kérhetek!? (alul)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsokat kérhetek!? (alul) nomális válaszokat!

Figyelt kérdés
Na szóval én 12 éves lány vagyok van egy barátom (a szüleim is tudják) ő 13 éves 7.-es, és olyan egy hete jötünk össze, é van az osztályomban egy két fiú akiknek tetszek (szerelmesek belém) az egyik folyton bókol meg minden a másik meg fogdos szó szerint és én szóltam neki hogy hagyja abba de nem fejezi be! A barátom egyszer már neki ment, de mondtam neki hogy inkább hagyja, de a barátom mégis meg akarja verni, mit kénne csinálnom? Nem akkarok nagy ügyett csinálni belől.
2014. ápr. 20. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha másképp nem tudod leállítani őket, akkor bízd a barátodra, ha meg tudja oldani. Még egy igazgatói intőt is simán bevállalnék, ha arról van szó ;)
2014. ápr. 20. 18:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Ő is mondta nekem hogy bízam csak rá :) Csak hát féltem :)
2014. ápr. 20. 18:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta akkor bízd rá :)) Csak annál jobban fogja idegesíteni, ha nem csinálhat semmit.
2014. ápr. 20. 18:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Okés :) köszönöm ^^
2014. ápr. 20. 18:14
 15/18 Laylah ***** válasza:
Szólnék az osztályfőnöknek. Másik, tökön ne rúgd, mert ha kicsit is utánanéz az emberi jogoknak, akkor megtalálja azt is, hogy ez kínzásnak minősül és súlyos büntetés jár érte.
2014. ápr. 20. 18:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Az úszodában szóltunk többen is a ofőnöknek, de nem csinált semmit :\
2014. ápr. 20. 18:43
 17/18 Laylah ***** válasza:
Akkor az igazgatónak, vagy valaki nagyobb hatáskörrel rendelkezőnek.
2014. ápr. 20. 18:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^^
2014. ápr. 20. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!