Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat kérhetek!? (alul) nomális válaszokat!
Figyelt kérdés
Na szóval én 12 éves lány vagyok van egy barátom (a szüleim is tudják) ő 13 éves 7.-es, és olyan egy hete jötünk össze, é van az osztályomban egy két fiú akiknek tetszek (szerelmesek belém) az egyik folyton bókol meg minden a másik meg fogdos szó szerint és én szóltam neki hogy hagyja abba de nem fejezi be! A barátom egyszer már neki ment, de mondtam neki hogy inkább hagyja, de a barátom mégis meg akarja verni, mit kénne csinálnom? Nem akkarok nagy ügyett csinálni belől.2014. ápr. 20. 17:30
11/18 anonim válasza:
Ha másképp nem tudod leállítani őket, akkor bízd a barátodra, ha meg tudja oldani. Még egy igazgatói intőt is simán bevállalnék, ha arról van szó ;)
12/18 A kérdező kommentje:
Ő is mondta nekem hogy bízam csak rá :) Csak hát féltem :)
2014. ápr. 20. 18:08
13/18 anonim válasza:
Ha azt mondta akkor bízd rá :)) Csak annál jobban fogja idegesíteni, ha nem csinálhat semmit.
14/18 A kérdező kommentje:
Okés :) köszönöm ^^
2014. ápr. 20. 18:14
15/18 Laylah válasza:
Szólnék az osztályfőnöknek. Másik, tökön ne rúgd, mert ha kicsit is utánanéz az emberi jogoknak, akkor megtalálja azt is, hogy ez kínzásnak minősül és súlyos büntetés jár érte.
16/18 A kérdező kommentje:
Az úszodában szóltunk többen is a ofőnöknek, de nem csinált semmit :\
2014. ápr. 20. 18:43
17/18 Laylah válasza:
Akkor az igazgatónak, vagy valaki nagyobb hatáskörrel rendelkezőnek.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^^
2014. ápr. 20. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!