Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk? A ti fejetekben mi fordulna meg ezek láttán?

Figyelt kérdés
Szakítotok a barátnőtökkel.. Nem látjátok hónapokig.. majd mikor véletlenül összefuttok vele látjátok, hogy: a vékony lapos lányból, kerék fenék, nagyobb mellek, formás láb, hosszú haj, ápolt bőr, jó stilus.. (mióta szakított eddzek). ti mire gondolnátok? hosszan!
2014. ápr. 19. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Mire? Hogy csinosabb lett. De mivel szakítás volt, már nem kötődünk egymáshoz, és ennyi. Ha úgy váltunk el,

akkor köszönnénk egymásnak, esetleg megkérdezném, hogy

van, és ennyi. Nem ragoznám túl.

2014. ápr. 19. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
kerék fenék? autó nőtt a seggedre? Ha egy ferrari, akkor biztos érdekelne a dolog, egyébként meg szerintem max. akkor érdekelné a dolog, ha a régi alakod közrejátszot a szakításban
2014. ápr. 19. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Először is nézzük hogy te mire gondolsz: "az a szemét, de majd megmutatom neki milyen partit hagyott ki velem". Ez esetben ha én lennék az a srác megnéznélek magamnak de ennyi. A kapcsolat nem működött (ha pedig szakítok azt okkal teszem), akkor minek felbolygatni a múltat? Különben is kismillió ilyen lány szaladgál az utcákon.
2014. ápr. 19. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha elfogadtam, hogy deszka a segge akkor nyilván nem azért jártam vele. Tehát nem fog a nyálam csurogni, mert formásabb lett az exem. Ha én dobtam őt akkor hidegen hagy mégha szebb is lett.
2014. ápr. 19. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!