Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 felett van jelentősége mikor alszik együtt egy pár?
Anya pár napja nagyon ki volt bukva rám elhordott mindennek, mert együtt aludtam a fiúmmal. 1 hete ismerjük egymást, de kb minden nap találkoztunk valamennyi időre, mert 5 percre lakunk egymástól.
Én és a barátom megbeszéltük ezt, de szerintünk nincs ebben semmi rossz, anyám meg albérletbe akart zavarni, hogy ott azt csinálok amit akarok, de itthon nem.
Édesanyáddal megbeszélted ezt a dolgot? Az ő háza, vele kell elsősorban egyeztetni ezeket a dolgokat, nem csak a barátoddal.
Ha lesz albérleted, oda anyukád nem állíthat majd be szó nélkül.
Nem tudom hány éves vagy, de 1 hét akárhány találkozó után is baromi korán van. A te életed, te tudod.
22-26 évesek vagyunk. igazából mindegy, hogy albérletben lakok vagy otthon, mert dolgozok és adok haza pénzt, kvázi itthon lakok albérletben.
Amiért nem értem anyámat, az az, hogy ő meg egy tanfolyamon jött össze a pasijával és elég sokat volt nála, még az előtt is, hogy összejöttek volna. És gondolom nem csak tanultak.
Szerintem menj albérletbe (ne a sráccal, hanem pl barátnőkkel), az sok mindent megold. Anyuddal is jobb lehet a kapcsolatod, ha csak kevesebbet lát.
24F
Az a baj, hogy anya nekem sokba kerül. alapból 30-at adok haza(plusz a 30E-en felül én fizetem a netet ami 2 havonta 10E+kutyakaja, étkezés), de állandóan el vagyunk maradva a számlákkal nemrég 50E-ret kellett befizetni, de gázra is nem rég vagy 200-at kellett.
és nem azzal lenne a gond hogy nem tudnék egy szobát fizetni, hanem a kaucióval lenne a bajom, mert azt nem tudom összespórolni. mindig lenullázódok hó végére, pedig 100-130E közt van a fizum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!