Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nehezen megy az ismerkedés ebben az országban, az még nem gondolt arra, hogy külföldön talán jobb lesz?
Figyelt kérdés
Persze én is tudom, hogy nem lehet mindent itt hagyni, de én erőteljesen gondolkozom ezen a lehetőségen is.2014. ápr. 18. 14:24
21/31 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekesnek találok, onnantól kezdve nincs megállás! Igen, a szerelem miatt mennék külföldre, mert imádok szeretni. Baj?
2014. ápr. 18. 17:00
22/31 kolosszus22 válasza:
Nem baj, csak érthetetlen számomra, kizártnak tartom, hogy itt nem találnál olyat akit szerethetsz és viszont szeret.
23/31 A kérdező kommentje:
Találtam már olyan személyt, többet is, akit szeretni tudtam volna, de a kölcsönösséggel voltak bajok. Nekem is van egóm, ezért akarok majd elhúzni és remélem külföldön boldogabb leszek.
2014. ápr. 18. 20:33
24/31 kolosszus22 válasza:
Hány éves vagy? Sértődött kislányként viselkedsz, külföldön se fognak jobban szeretni.
25/31 A kérdező kommentje:
28/L
2014. ápr. 18. 22:55
26/31 A kérdező kommentje:
tehát, 28 éves a kislányka.
2014. ápr. 18. 22:56
27/31 anonim válasza:
Nekem is nehezen megy az ismerkedés, jártam már külföldön is többször, hosszabb ideig is. Ott sem volt más. A magyar lányokat amúgy is jobban csípem. Tisztellek érte, hogy a szerelem és a szeretet a vágyad/célod. De szerintem itthon is találsz hozzád illőt, keresni kell.
28/31 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha meg nem, akkor sincs gond, a görcsölés nem az én műfajom.
2014. ápr. 18. 23:20
30/31 anonim válasza:
Hát nekem pont az aranyos kislány kategóriájú lányok jönnek be, nem a dögös nagymellű agyonsminkelt nők. De sajnos a magyar nők nagy részének arcáról már messzíről lesír a rosszindulat, az undor, az savanyúság, a maradék, aki képes mosolyogni meg már többnyire foglalt. S mivel én sem futó kalandot keresek, nem sok esélyem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!