Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nehezen megy az ismerkedés ebben az országban, az még nem gondolt arra, hogy külföldön talán jobb lesz?
Nem tudom, én csak azt tudom hogy sok a felszínes, anyagias lány...
Ha nem beszéled a nyelvet, nincs sok esélyed.
Biztos sok a felszínes és anyagias lány, de szerencsére én nem tartozom közéjük. Ha ismernétek, elhinnétek. De mindegy.
Szerencsére jó a nyelvérzékem, hamar tanulok, már középsuliba meg volt a nyelvvizsgám, de ez semmit nem változtat a tényen, hogy nem passzolok a magyar fiúkhoz. Pedig náluk nincs jobb szerintem. :)) Vannak külföldi ismerőseim (nem feketék, nyugi :D ) és velük valamiért jobban kijövök. A magyar férfiaknak szerintem magasak az elvárásaik egy nővel szemben és nekem nincs kedvem versenyezni a sok magyar "szépségkirálynővel". Hiába vagyok mások szerint okos meg kedves, a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez nem elég.
Az attól függ hova mész. Az araboknál még egy csomó tevét is adnának érted.
De azért először próbáld meg itthon.
Viszont ha nem megy, sok hely van, ahol más az ízlés, bejönnek nekik az európai csajok, mint ahogy nekünk is bejönnek az ázsiai lányok. Nekem is könnyebben megy ázsiában, mint itthon, mert nekik mi vagyunk egyformák, és akiknek bejönnek az európaiak, azoknál egy kevésbé szép lánynak vagy nem igazán jóképű pasinak is van esélye.
Nem passzolsz a magyar fiúkhoz? Talán ismered az összeset? Ilyen blődségeket ne írjál már, külföldön sem lesz könnyebb megtalálni a hozzád illő embert.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!