Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tom mit tegyek valaki tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tom mit tegyek valaki tud segiteni? Belehalok a fajdalomba

Figyelt kérdés

Van egy 3eves kapcsolatom azaz csak volt.

Mar ott voltunk hogy a gyurut akartam megvenni hogy eljegyezzem es o is tudott a szandekomrol es nagyon szerette volna mar eleg regota csak mindig rosszul sultek el a dolgok es vartam vele hogy meglepetes legyen.A baj viszon utolert.

Baratnom most kezdte el az egyetemet es megtetszett egy osztaly tarasnak.Egyik alkalommal berugodt es elcsatant egy par csok plusz ott aludt nala.Az a baj hogy baratnomnek is bejott a srac:S El kezdtek talalkozgatni en meg ugyebar feltekenykedni.En kicsit bepoccentem a csokos dolognal es neki mentem az illetonek a sulijuk elott ...

Ezutan ugye o lett akit sajnalni kellett ...

Vegul meg elerte baratnom hogy en vagyok a szemet amiert neki mentem ...:S(jo oke hulyeseget csinaltam,de az ideg es a ferfi buszkeseg:S:)...)ugy meg baratnom lett aki megbocsajtott nekem...:S na mind1:)

Ezutan tovabbra is talalkoztak neha mert ugyebar kozos osztalytasakkal mentek iszogatni stb...Feltekenyseg stb...

Mondtam valaszon engem valasztott mert hogy en vagyok neki az igazi meg annyira szeret...

talalkozgatasuk odaig fajult hogy egyik alakalommal elmentek egy kozos buliba vagyis oda akartak menni mert Kozos nagyon jo baratnojuk meghivta , vegulis a bulibol semmi nem volt hanem felmentek baratnomhoz es lefekudtek.

Reggel beallitottam a csavo elmenetele utan es baratnom folyamatosan azt mondta hogy sajnalja az egeszet ami tortent, es hogy nem fekudtek le "csak"kezimunka volt...

es hogy "kozben is ram gondolt" csak mar tul keso volt es hogy annyira sajnalja...( nem csak kezimunka volt)

A lenyeg hogy most ugy vagyunk hogy azt mondta nekem is es a Palinak is hogy egyunkkel sem akar lenni mert

-Vele azert mert gondolkoznia kel es nem akar fajdalmat okozni tobbet.

-Az illetonek meg azt mondta hogy vele se akar lenni mert ugy se lenne jo addig mig engem szeret.

Tudomasomra jutott hogy Valamit erez mar a csavo irant.

Nekem pedig folyamatosan allitja hogy SZERELMES belem meg mindig es hogy en vagyok az igazi a nagy O es hogy nem akar elvesziteni.Ugyebar azt mondta hogy nem akar nekem fajdalmat okozni ezert ne legyunk egyutt de azert Decemberben 3napon nem aludtam csak nala mert mindig hivot hogy mennyek hozza...

Azt hozza tennem hogy novemberben mondta hogy "egyikunkse" es Decemerben elejen tortent meg az hogy lefekudtek.tehat a 3napon mikor nem aludtam nala egyik a bizonyos ejszaka volt a masik ketonel mkeg csak azert nem mert ejszakas voltam meloba.Most is azt mondta mennyek haza vele karacsonyozni, mert amugy most Pesten vagyunk de csak most koltoztunk fel (o egyetem en melo )de itt is kulon lakunk(itt ugy volt hogy ossze koltozunk csak mikor felkoltozott mar kezdottek a problemak es azt hittem ez csak az ujdonsag miatt van...)

na most akkor ennyire akarja a masikat?

vagy ennyire nem akar nekem fajdalmat okozni ?

hogy velem alszik orokke es karacvsonyozni is haza hiv pedig en nem akartam haza menni...:S

Az a bajom hogy annyira szeretem hogy keptelen vagyok ellen alni barmit csinalok mindig vissza csal:Sazzal hogy en vagyok neki az igazi ...:Ses az en szivem sajnos meg csak erte dobog:(

Mit tegyek hogy tartsam magamtol tavol vagy hogy oldjam meg ezt az egeszet?

az egyik variacio hogy ujra ossze jovunk ...bar ahogy most vagyunk olyan mintha szet se mentunk volna.De sajna ezt nem tudnam hogy oldjam meg hogy ne talalkozon a palival..:S

a masik variacio hogy en lepek ki a kepbol.

TUDOM ezt kellett volna mar reg tennem probaltam is mar nem egyszer,de nem tudom megcsinalni annyira szeretem,de mar annyira faj.MIT TEGYEK?tartsam magam tavol tolle? HOGY? MIT TEGYEK?MIT TEGYEK?MIT TEGYEK?

Mar lassan belehalok a fajdalomba amit okoznak nekem.

De nem tudok tole elszakadni.es itt a December is 21napbol 18szor ott aludtam nala es folyamatosan egyutt voltunk MIERT NEM TUDOK NEMET MONDANI ha egyszer tudom hogy mit kellene csinalni miert dont a szivem az eszem felett egyszeruen a szivem erosebb akarattal bir mint az agyam, de igy belehalok nembirom.

Valki segitsen plsplspls

TANACSOT PLS

sry hogy ennyire hosszan irtam le,de ha nem irom le akkor nem tudtok normalis valaszt adni.igy hatha tudtok.

mert meg most is szeretem ezek utan is , hiaba okozott ennyi fajdalmat :s es o is engem:S

2009. dec. 22. 10:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%

10:32-es vagyok:)

Jó bocsi, hogy így rádförmettem, de az ilyen pics.tól egyből felkapom a vizet, de inkább azoktól a pasiktól akik így hagyják magukat. Totál szerelmes vagy belé, de nem szabad hagynod magad! Párom is volt ilyen egy régebbi kapcsolatába egy idősebb 2 gyerekes nővel, csak annyira papucs lett a nő mellett, hogy későn vette észre hogy a nő vagy 4 millával lehúzta a Párom. Na azt a nőt meg kinyirnám legszivesebben, de ez nem ide tartozik:) Azóta megjött a Párom esze, különben nem is kéne papucsként. Ő az első akin nem én voltam a főnök a kapcsolatban. És nekem ilyen férfi kellett. Na ezt persze csak azért írtam le, hogy most még "csak" lelkileg használ ki és tesz idegileg tönkre, aztán később meg kitudja... Meg mi a garancia arra hogy nem teszi meg megint, merthogy beiszik?! Nekem az a véleményem erről, hogyha egy pasi csinálja az azért más mert az agyuk helyett a farkuk írányít és nem érzelem után dugnak, meg attól szeretik a párjukat hogy félrekeffentenek:) de egy nő ha szereti a párját eszébe sem jut, én bevallom eddigi kapcsolataimban mindekit megcsaltam, Ő az egyedüli akinél eszembe sem jut, mert szeretem és teljes mértékben kielégít.

É s írtam, hogy ne azt várd hogy egyik pillről a másikra eltudod felejteni, mert lehet évekig elfgo húzodni, hogy nem kell Neked más. De gondolom nem vagy olyan öreg:)))

2009. dec. 22. 11:47
 12/27 anonim ***** válasza:
hogy ennyire sietened kéne a csajválasztással.
2009. dec. 22. 11:48
 13/27 anonim ***** válasza:
51%
ja és kinek mi a jó csaj. És ez szerintem nem függ azzal össze hogy ilyen harcias vagyok. Csak oroszlán és az uralkodó típus.;)
2009. dec. 22. 11:50
 14/27 anonim ***** válasza:

Azt írod,hogy most kezdte el a barátnőd az egyetemet.Ha jól számolom és átlagos esetet nézünk,akkor 18 éves.Vagyis 15 éves kora óta járt veled.Egyrészt szerintem korai lenne férjhez mennie,nem a 3 éves kapcsoalt kevés,hanem,hogy még fiatal és mint látszik is,azzal,hogy egyetemre került,új közösség,kitárult a világ stb.Szeret téged,de még élnie kell,most kell kitombolnia magát,ez végülis normális,csak az nem,hogy megcsalt téged.Ragaszkodik hozzás,mert 3 évig mellette voltál,szerettétek egymást,de még fiatal ahhoz,hogy lekösse magát végleg,az egyetemi évek alatt nagyon sokban változik az ember gondolkodása,a tinédzser lányból remélhetőleg most lesz majd felnőtt nő.Nem őt akarom védeni,mert szemét dolog volt,amit tett és éretlen a viselkedése is még,csak próbálom megérteni.

Nem tudom te mennyi idős vagy.Tudom és az írásodból látom is,hogy nagyon szereted,de lehet,hogy jobban tennéd,ha most elengednéd.Egyrészt azért,amit korábban írtam,hogy szabadon éljen és tombolja ki magát,ahogy akarja,másrészt saját érdekedben is jobb lenne,ha olyan lány lenne melletted,aki tényleg téged akar,csak téged! Tudom,hogy nem lehet valakit elfelejteni 2 perc alatt,nem is kell.De az elhatározás rajtad múlik!!! Minden fejben dől el.Abba kell hagyni az önsajnálatot,össze kell szedni a maradék büszkeséget és lépni.Nem könnyű és nem is leszel túl rajta 1 hét alatt,de ez van,fel lehet állni innen is,csak ezt neked is akarni kell.

Amikor szakítottam a párommal,akkor minden kapcsolatot megszakítottam vele,mert a felejtés csak így ment.Nem jártunk össze,nem volt ott alvás,nem volt közös ünneplés,teljes elzárkózás,mert ha az életed része marad megmarad vele együtt a remény is.

Remélem túl jutsz rajta! Sok sikert hozzá!Kitartást!

2009. dec. 22. 12:00
 15/27 A kérdező kommentje:

10:32 Holgyem onhoz csak annyit hogy lattom megse annyira szoros szivu :) csak egy rossz tapasztalat ami kivaltotta az egesz reakciot:)

12:00 eloszor is rosszul szamoltal mert eretsegi utan technikusi kepzes ...21 eves lesz./en 26/

de jo az eszreveteled en is igy gondolom hogy nem elte meg ki magat stb...es azt is tom hogy hagyni kell...

Csak az a bajom hogy nem tok nem ra gondolni es ha felhiv es felmegyek onnantol kezdve hogy ne bujjunk ossze keptelensg.Mert meg mindig annyira erezteti velem hogy szeret es nem birom a remenyt kiiktatni,pedig nincs mar szo remenyrol mert ez mar ...

(csillagjegy ) es itt jon kepbe a skorpio : ha valakit meg szeret azt annyira szereti hogy ...(de ha megbantjak konyortelen bosszut all az illeto lelkeben)a zarojeles resz eddig mindig betartottam:S nem jo dolog de igaz volt ram a csillagjegyem.De most ...:S csodot mondott mert meg csak "haragudni" se tok ra annyira SZERETEM.

Persze nem szoszerint ertendo a haragudnit, csak nem eleg arra hogy megtorje a szerelmet :S

12:00 as kommentalo amit irtal az a legjobb megoldas amugy hogy teljesen megszakitom vele a kapcsolatot.

Annyira hogy mar azon gondolkodom hogy hogy tudok kulfoldon leggyorsabban melot szerezni, mert szerintem csak igy menne az elvalas.

Koszonom mindenkinek!!!

2009. dec. 22. 12:23
 16/27 anonim ***** válasza:

Gondold át mi lenne a legjobb neked. Oké, most hogy megtörtént, lépj tovább de azonnal!!!

Minél tovább álltatod magad, annál tovább fog fájni! Építs fel magadban egy képet, hogy hogyan tudnál élni nélküle, tudatosan irányítsd magad ebbe az irányba! Ha van valami halvány irány akkor lépd meg!

Én, mikor 7 éves kapcsolatomban megtudtam hogy a páromnak nem én vagyok az egyetlen, ugyanígy kétségbe estem mint te, bár nem próbáltam elkalapálni a 3. személyt. Ő csak élt a felkínált lehetőséggel. A lehetőséget a barátnőm kínálta fel, éppúgy, mint most a tiéd. Azért ment bele, mert már nem szeretett. Pedig még utána is azt mondta! Sokáig mondta. Mi házasok is voltunk, fél évig kísérleteztünk vagyis inkább kísérleteztem a házasságunk megmentésével aztán feladtam. Ráállítottam magam arra, hogy milyen lesz nélküle és mikor fel tudtam fogni hogy nem csak neki van p.nája a földön, sokkal könnyebbé vált a szakítás gondolata. Más kérdés hogy a végén már sportot űztem abból, hogy oldja meg ő, mondja ki ő hogy VÉGE. És nem sokat sajnáltam magam, sokkal jobban esett ha valaki más sajnált, találtam egy lányt aki sokat segített túllépni a dolgon. Bár a tervem az volt hogy az összes nőt bekóstolom aki szembejön, végül 2-nél megálltam:D Mert sikerült kigyógyulnom.

Még mostanában is eszembe jut ex, de mindig a helyén kezelem: voltak szép idők de végülis megalázott tehát a szememben nem ember.

A válás után még meg akarta kérdezni hogy mizu velem. Mivel ezt állatkínzásnak tartottam, nagyon hideg és távolságtartó voltam vele és a mai napig sem vagyok hajlandó kommunikálni vele.

Nagyon nehéz volt a "leszoktatás" ideje de megérte, már rajtam röhögne a fél ország azóta. Ezt ne akard magadnak!

Menekülj ebből a kapcsolatból mielőbb!

2009. dec. 22. 12:27
 17/27 anonim ***** válasza:
megpróbálok röviden fogalmazni! Tudod vannak olyan kapcsolatok, amiket soha nem lehet pótolni! Persze nő millió van, de ha mindig Ő fog hiányozni, akkor b@szhatoda milliót... Azt ajánlom tűzd ki célul, hogy nagyon szép kapcsolatot csinálsz ebből az "ellaposodott"-ból.Akkor Te már a tápláló fél leszel. Ha netán pedig mégegyszer megcsal a csajszi, akkor Ő valószínű nem értékel Téged, és szerintem akkor már Te sem fogod sajnálni!Miég 1 esélyt mindenképp megérdemel a dolog, de könyörgöm tényleg már csak 1-et, mert ha Téged így fog dobálni, mint egy kis pöttyös labdát,akkor elértéktelenedsz, és ezért kár húzni az időt! Ok, Mamuszka?? :-D
2009. dec. 22. 13:06
 18/27 anonim válasza:
Abszolut gyagyasag az utolso komment. Eszedbe ne jusson megtartani az a bestiat. meghogy csak kezimunka meg ize pusz-musz. Nem tok mindegy. MEGCSALT EMBER! ez legyen a szemed elott. ja es gyagya vagy, hogy nem a nonek vertel be egy nagy maflast. Olyan tarisznya matyik vagytok ferfi/fiu tarsaim. Gondolkozzatok mar el. igaza van a holgynek, aki egesz jo kifejtette. Ha a no felremegy akkor azt erzelembol teszi, a pasi meg csak el a lehetoseggel. Egyebkent, mint minden szinjatekra legjobb megoldas, ha belebujsz egy kicsit a masik borebe es onnan vizsgalod meg az esemenyeket. Egy biztos szo nelkul csomizz ossze es elj egy kicsit a cimborakkal szorakozz a csajokkal mig meg nem talalod az igazit. Addig is keress magadnak hobbyt, ami lehet akrami csak kosse le a gondolataidat. Ha mar hasznos is es ezzel nyugozol le masokat, ha az mar kulon elvezet. Csocsesz!
2009. dec. 22. 19:57
 19/27 A kérdező kommentje:

12:27 nagyon koszonom a kommentedet, nagy segitseg volt amit leirtal. Sajnalom ami tortent veled, de ugy latom van remeny kilabalni ebbol az erzelmi halalbol.

13:06 te vagy az elso aki azt mondja +1 esely .

azaz igazsag hogy ha agyam diktalna es nem a szivem mar reg elkuldtem volna, tehat nekem nem alna szandekomba adni megegy eselyt csak az a rohadt szivem:S

hogy mit probalok meg megcsinalni azt mar tudom

Esely,rovid idore,latvanyos valtozassal ha nincs ense.

Koszonom mindenkinek a kommenteket

ha valakinek volt meg olyan esete mint a 12:27

azt "szivesen" elolvasnam tovabbi tapasztalat szerzes gyanant.remelem nem sok embernek volt

Békességben és Szeretetben gazdag Boldog karacsonyt Kivánok Mindenkinek

"MAMUSZ" :P:)

2009. dec. 23. 02:24
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja te vagy az igazi,akkor az úgy is van. Biztos sok problémátok volt, ami miatt úgy érezhette, hiányzik valami a kapcsolatotokból! Fiatal még, meg volt az esély arra, hogy valaki más iránt kezd érdeklődni, de az igaz szerelmet nem tudja más pótolni! Nagyon kíváncsi vagyok mi lehet veletek! Én mindig a szerelemnek drukkolok, őszintén remélem hogy a barátnédnak megjött az esze és boldogok vagytok! majd írj, hogy alakultak a dolgok!
2010. márc. 28. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!