Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik annál rosszabb érzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik annál rosszabb érzés, ha valaki azért nem kell senkinek, mert ronda?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Ha súlyos beteg vagy, és kilátástalan a jövőd, az sokkal rosszabb. Én se kellek senkinek, mert nem vagyok kőgazdag, se Justin Bieber, de érdekesmód nem érzem magam ettől rosszul. Sőt, ha belegondolok, hogy mennyi fäszogástól megkímélem magam azzal hogy le se szarom a nőket, még sokkal szerencsésebb is vagyok. Te is,csak nem tudsz róla.

11:03, ezt aztán baromira megérte beírni. Segíteni azt nem akarsz,de cserébe trollkodsz egy jót. LOL...

2014. ápr. 18. 11:18
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
#11 Szomorú de igaza van. Kell a hóhérnak egy önsajnáltató ember. Társat keresnek az emberek nem nyűgöt
2014. ápr. 18. 11:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, de egy felszínes és anyagias lány se igen kell senkinek. A csalódottság, önsajnálat ennek egy egyenes ok-okozati következménye, nem jókedvéből ilyen.
2014. ápr. 18. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:

8#

nem biztos, hogy ugrálnál örömödben. most így érzed. mindenkinek megvan a maga baja. és komolyan veszi.

ezért egyenesen emberellenes, mikor azt mondod másnak, hogy a te bajod az kismiska. "mit rinyálsz, nézz meg engem, EZ az igazi izmos kereszt".

ha megírtad volna normálisan, hogy a te családodban halálos beteg van, és ehhez képest most olyan semmiségnek tűnik NEKED a csúnyaság, nem szóltam volna egy szót se.

7#

2014. ápr. 18. 11:31
 15/16 anonim ***** válasza:
14. Igazad lehet, mindenki a maga terhét érzi. Én kicsit az alapján viszonyítottam, hogy átéltem már, hogy megszóltak a külső miatt, hogy úgy éreztem, senkinek nem fogok kelleni, átéltem a kirekesztettséget és a tartós munkanélküliséget is az ezzel együtt járó értéktelenség érzésével. Utólag mégis úgy érzem, hogy ha választani lehetne, inkább ezeket választanám, mint hogy rákos legyen egy közeli családtagom, mert az előbbieken azért sok próbálkozással, akarattal tudtam javítani.
2014. ápr. 18. 11:43
 16/16 anonim ***** válasza:

így sokkal személyesebb, hogy írod: átmentél mindegyiken. sajnálom a bánatod.

viszont mégiscsak fantáziálás ez a mi lenne meg mi lett volna, meg mekkora eséllyel...

viszonyítani továbbra is csak almát körtével "tudunk", neki az a világvége, és szabad is, hogy az legyen.

megértem, hogy ha élőben fordul ez elő, akkor gyilkos. éppen meséled egy barátodnak, hogy mik a fejlemények a kórházban, ő meg cserébe elmeséli: hízott két kilót, és nagyon odavan. ismerem. ezt az én gyomrom se veszi be.

kérdező viszont nem célzott meg semmilyen szenvedő csoportot, csak egy kis drámával akart könnyíteni magán. istenem.

2014. ápr. 18. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!