Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nyitott szemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nyitott szemmel csókolózik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátom nyitott szemmel csókolózik. Megmondani nem akarom és nem is merem neki, h zavar. Viszont kényelmetlenül érzem magam ha nekem csukva a szemem, ezért én is nyitva tartom.... Mit csináljak, h becsukja a szemét?

Már említette, h sötétben jobban smárolok, és napközben meg alig lehet rávenni. Segítsetek, h vezessem rá, h csukva legyen a szeme?

2008. júl. 26. 00:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Most, h így írjátok, h milyen sok emberke smárol nyitott szemmel... Hát így már más:)) Azt hittem ez csak velem van így :-O Köszi a válaszokat és várom a többi tippet :-))
2008. júl. 27. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Imádok csukott szemmel csókolozni. De amikor az egyik volt barátommal csokoloztunk, én voltam az aki, kinyitotta a szemét. Nem is tudom miért. Néztem az arcmimikáját, és gyönyörködtem, abba, hogy mennyire beleéli magát. Nagyon király érzés volt. Emberről emberre változik, hogy ki hogyan szereti.

Beszélgess el vele, és kérdezz rá, hogy hogyan szeret csokolozni. Majd mondd el, hogy mennyire csodálatos csukott szemmel, hátha rájön, a célzásodra...

2008. júl. 28. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasim is nyitott szemmel csókolozott. NAgyon idegesitett. De aztán rájöttem ha én is ezt csinálom és közben nem rá nézek hanem máshová észre veszi magát. Probáld ki nekem bejött.
2010. aug. 16. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!