Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nyitott szemmel csókolózik. Mit csináljak?
A barátom nyitott szemmel csókolózik. Megmondani nem akarom és nem is merem neki, h zavar. Viszont kényelmetlenül érzem magam ha nekem csukva a szemem, ezért én is nyitva tartom.... Mit csináljak, h becsukja a szemét?
Már említette, h sötétben jobban smárolok, és napközben meg alig lehet rávenni. Segítsetek, h vezessem rá, h csukva legyen a szeme?
Imádok csukott szemmel csókolozni. De amikor az egyik volt barátommal csokoloztunk, én voltam az aki, kinyitotta a szemét. Nem is tudom miért. Néztem az arcmimikáját, és gyönyörködtem, abba, hogy mennyire beleéli magát. Nagyon király érzés volt. Emberről emberre változik, hogy ki hogyan szereti.
Beszélgess el vele, és kérdezz rá, hogy hogyan szeret csokolozni. Majd mondd el, hogy mennyire csodálatos csukott szemmel, hátha rájön, a célzásodra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!