Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Prostituáltként dolgozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituáltként dolgozom jelenleg is, de magányosnak érzem magam. Hogyan találhatnék párt magamnak?

Figyelt kérdés
Amikor éppen van, olyankor az elején mindig nagyon jó, de aztán féltékenyek lesznek és nem tudják elviselni a munkámat. Pedig ebből nem csak magamat tartom fenn, hanem az aktuális páromat is. Tényleg nehéz megérteni, hogy ez számomra csak munka? És ha olyan rossz a megítélésük erről, akkor eleve miért kezdtek ki velem? Általában a vendégekből kerül ki a párom, ezért nem is értem a dolgot.
2014. ápr. 16. 23:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Légy az én barátnőm, nekem nem gond, nekem is "szar" munkám van!
2014. ápr. 17. 07:02
 22/26 anonim ***** válasza:

Mennyi nálad a tarifa egy órára? Vállalsz deepthroatot is?

Egyébként meg fake.

2014. ápr. 17. 09:05
 23/26 anonim ***** válasza:
Normális pasi nem fog veled összejönni.
2014. ápr. 17. 18:04
 24/26 anonim válasza:
Hamis gyönyör. Olvasd el
2014. ápr. 20. 19:07
 25/26 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha a munkahelyeden ismerkedsz :P
2014. ápr. 24. 19:42
 26/26 anonim válasza:
ha nem a vendégeidből kerülnének ki a párjaid akkor könnyebb dolgod lenne. persze csak akkor ha a környezeted nem tudja rólad.. nehéz így párt találni az biztos de ha egyszer lesz olyan aki "civilként" ismer meg ne mondd el neki. tönkre vágsz vele mindent. szerintem kamu hogy eltudja fogadni egy olyan ember ezt aki nem volt benne. csak addig "fogadja el" amíg párszor megkap. én speciel megértem, hogy ez csak munka és tudom milyen ezzel együtt élni. regényt írhatnék mert ugyan ilyen múlt van mögöttem.. SŐT. nem lesz egyszerű normális párkapcsolatot kialakítanod, főleg ha már tudni fogják páran rólad. 26F
2014. jún. 13. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!