Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi jut eszetekbe ha megláttok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jut eszetekbe ha megláttok egy ilyen párt?

Figyelt kérdés

Mindketten jól néznek ki, a lány lányként átlagos méretűnek számít a fiú az átlagnál alacsonyabbnak. Így egymagasak de a lány magassarkút hord így magasabb mint a fiú. Mit gondolnátok?

pl.:

- milyen jó a fiúnak hogy alacsonyként is talált egy szép magas lányt

- hogy csinálhat ilyet a lány, hogy magasabbá teszi magát a fiúnál, ezzel csak megalázza

Egyéb ötletek?

2014. ápr. 12. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:
C) Kinemszarjale?! Boldogok.
2014. ápr. 12. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem alázza meg vele, ha szereti a magassarkút akkor hordja, már akkor is hordta mikor nem volt együtt a fiúval. Garat a srácnak, én pl. nem jönnék össze olyan sráccal akinél magasabb vagyok magassarkúban, mert mindig nyafognak miatta..
2014. ápr. 12. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is inkább az jutna eszembe, hogy jó látni olyan embereket, akik szarnak az egészre.
2014. ápr. 12. 23:36
 4/9 anonim ***** válasza:
1-es verzió..én sem jönnék össze egy nálam alacsonyabb sráccal :D
2014. ápr. 12. 23:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos az én barátom is nyafog miatta :( Pedig én magassarkúban érzem jól magam igazán.
2014. ápr. 12. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:
"Én nem jönnék össze alacsonyabb sráccal, nem is értem. Ha meg egymagassal akkor nem magasítom meg magam. Kellemetlen lehet a fiúnak. De ő tudják, ha boldogok." Kb ez szokott lejátszódni bennem :)
2014. ápr. 12. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Semmit, én alapból magasabb lánnyal is simán összejönnék. Engem nem zavarna ilyen hülyeség.
2014. ápr. 12. 23:48
 8/9 anonim ***** válasza:
most komolyan. fiú vagy, és életed szerelme magasabb nálad, és neki is te jelentenéd a nagy őt. ezért nem jönnél össze vele? kit érdekel?
2014. ápr. 13. 01:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem érdekel.
2014. ápr. 13. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!