Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Bika férfi és egy Halak nő kapcsolata milyen lehet? Jól kijönnek egymással vagy épp ellenkezőleg?
Hello! Nekem az előző kapcsolatom pont fordítva volt. A csajom volt Bika és én magam voltam a Halak.
Állítólag a Bika jól kijön a halakkal mi is elég jól kijöttünk egymással csak nálunk más miatt ment tönkre a szerelmünk. Kívánom neked hogy neked jobban sikerüljön.
Aztán írd majd meg hogy mi lett a vége a dolognak!!!
Tboy
Itt is elolvashatod mit írnak
De úgy gondolom,hogy nem azon fog múlni két ember kapcsolata,meg hogy megértik e egymást,hogy hogy hol mit írnak vagy mit mondanak.Két ember alakítja a kapcsolatot.Lehet volt olyan,ahol ugyanilyen csillagjegyű pár jól kijött egymással és lehet,hogy volt ugyanilyen pár,ahol nem.
két totálisan ellentétes jegyről van szó
míg a bika földhözragadt, gyakorlatias
addig a halak lebeg 1cmvel a föld felett
a bika határozott, szívós, kitartó
a halacskák pedig ezekben is mind az ellenkezőjük
de mivel a romantikára és szenvedélyre mindkettejüknek nagy igényük van, a szexben jól megértik egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!