Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha nagyon féltékeny vagyok?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 11 hónapja vagyunk együtt, megbízok benne és elhiszem, hogy nem csalna meg de féltékeny vagyok. A fiú barátaitól is eltiltom. Már azon is kiakadok ha valaki végig néz rajta, vagy elkérik a telefonszámát. Szerintetek ez normális dolog? Nem akarok féltékeny lenni de sokan adnak rá okot, hogy az legyek. Pl. a fiú barátai átkarolgatják mint ha a saját barátnőjéhez nyúlnának meg rávannak szállva sokan a sulijában is, és többen is kérdezgették már, hogy járna-e velük. Ja és azt hozzá teszem még, hogy ez táv kapcsolat.2014. ápr. 15. 14:16
11/11 anonim válasza:
én is éltem távkapcsolatban és undorító dolog a féltékenység,de csak ott motozkált bennem,hogy tuti megcsal,hát lementem meglátogatni úgy hogy nem szóltam és kiderült hogy megcsalt .. egyébként megérzi az ember ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!